IvanXbox Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 (upraveno) Potvrzuji aplikaci Velocity. Návod velice stručně. Pokud nemáte znalosti pro pochopení tohoto návodu tak se tím ani nezabývejte. Jak psal Tomas.P "Zapojte mozek a využijte internet" 1. File/open/package 2. vyhledat a otevřít "5345085E00000104" 3. otevřít složku DATA/TEXT/ENGLISH 4. Pro nahrazení souboru klikněte na soubor pravým tl. a dejte "replace file" 5. toto zopakujte u všech souborů kromě "M1102.TXT" (ten nic neobsahuje ale je potřeba aby zůstal) 6. až budete mít vše nahrazeno klikněte na "Rehash" 7. nakopírujte soubor do konzole a spusťte hru. Toto je jedna varianta z mnoha a funguje - osobně odzkoušeno. Soubor Vám nikam uploadovat nebudu. Nevím jestli je to vůbec legální. Kdo chce češtinu, ať se taky trochu snaží. Další dotazy k tomuto tématu také zodpovídat nebudu. není to nic složitého. Uzavírám také svojí diskuzi o překladu. Konečně jsem měl na hru čas a dávám Tomasovi.P za pravdu. To co není přeloženo se dopřekládat ani nemusí. nemá to smysl. Osobně myslím, že při využití výuky angličtiny ze ZŠ se to dá hrát i bez češtiny. Dialogy jsou triviální. Enjoy Upraveno Říjen 30, 2014 uživatelem IvanXbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Dohráno. Docela hutná hráčská výzva i na střední obtížnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Z nějakého neznámého důvodu mi hra pořád nefunguje, content files jsem nahrál přes horizon na naformátovanou část externího HDD a herní disk sem nahrál na externí disk. Když však zapnu zaseknu se na hlášce, kdy to po mě vyžaduje instalaci souborů z disku 1 (mělo by být již nainstalováno). Má to někdo ozkoušené, že to přes Horizon jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 keby si cital, je tam ajsne pisane cez horizon sa teraz nehrava lebo to cez to nepojde, najdi si navod tam je vsetko psiane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capejn Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Nazdar, mám problém se stažením hry z xbox live. Po stažení a spuštění hry se začnou stahovat další instalační balíčky, celkem jsou 4. Průběh stahování se ale zasekne zhruba ve 3/4. Zkoušel jsem čekat ale nic se neděje. Po 6 hodinách jsem to vzdal a zjistil že balíky 1 2 a 4 jsou stažené, ale balík 3 ne (místa na hdd je dost). V historii stahování je ale uvedený i balík 3. Stahování jsem měl spuštěné několikrát vždy ale se stejným výsledkem. Stalo se to někomu? Nevíte co dělám špatně nebo v čem je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Nestalo se někomu, že se mu po prvním setkání s alienem (spoiler: tam kde zabije toho týpka, co vám ze začátku pomáhá) tak po nasednutí do transitu se v loadingu xbox sám od sebe vypne? Zkusil sem to nahrát znovu dvakrat, ale vždy se stane to samé.. Mám Xbox 4gb s RGH. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedros12 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) me furt fascinuje jak si nekdo koupi xbox, koupi si verzi 4GB aby usetril par stokorun a pak tady u kazde hry prosi a narika at mu pomuzem to spustit.. kdezto kdyby si koupil rovnou verzi s hdd tak by bylo po problemu Nejde o par stokorun a precoby som platil za interni hdd kdyz to muzu mat vsechno na externim. Asi si neslysel o fatxploreru.Udelas si usb patch a xbox vidi celej disk ne jenom32gb. Pouzivam 1tb od wd a uplne v pohode xbox ho vidi jako interni disk. Hry nahravas cez fatexplorer a nemusis nic kombinovat sam si to prevede jak ma. http://fatxplorer.eaton-works.com/ Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem Pedros12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.