Kenja Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Taky sem neodolal a za tu cenu sem to musel koupit tak kdyby ste chtěli ta plus mínus za hodinu budu hrát GT: Kenja CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 občas se zadaří :) za dvě hodiny čistýho hraní jsem téměř lvl. 20 :) furt tam něco skáče za challenge, furt vám tam někdo nebo něco běhá... Takovýhle styl akce mám rád. Ne jako v BF 3, kdy jedu půl mapy a pak mě někdo sejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 občas se zadaří :)[ATTACH=CONFIG]26942[/ATTACH] za dvě hodiny čistýho hraní jsem téměř lvl. 20 :) furt tam něco skáče za challenge, furt vám tam někdo nebo něco běhá... Takovýhle styl akce mám rád. Ne jako v BF 3, kdy jedu půl mapy a pak mě někdo sejme Přesně, tohle mi na BF vadí, že půl hodiny někam cestuji a pak mě sejmou. Titanfall je narvaný akcí a moc mě baví, aktuálně jsem zkoušel na PC COD:AW a taky celkem super akční hra. Za chvilku si asi budu taky zahrát, tak kdo chce, tak můžeme jít spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Ja se k vam za chvilku kdyztak pripojim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Zdar tak sem si to za těch 250,- koupil taky, všechny sem si Vás naházel do friendu, měl sem Titanfall na X360 tak sem zvědavej jak bude vypadat na X1. Headset se mi podařilo urvat tak musím koupit a dodělat novej kabel takže zatím bez chatu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Ja jsem ready ale nikoho z vas nevidim tak mi kdyztak nekdo poslete pozvanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Tak uz mam titanfall taky... GT: CzTwister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Zítra lepim na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 někdo Titanfall? GT: KekyCZ jsem nováček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 hošiii kde ste to koupili tak levně na xbox one? dneska jsem si koupil konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Bylo to ve slevě na store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 jo tak ,ted tam je za 800,- ....někde jsem četl že je třeba na mit live gold abych mohl hrát,mam jen zatím měsíční live,je to pravda ,nebo už mužu hrat normalně bez gold ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Potřebuješ LiveGold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Chtel jsem se zeptat vsiml jsem si ze nekteri hraci maji pred jmenem karticku kde je cislo a G treba 1, 2, 3 atd to je co a jak se to zvysuje, kdyz mam ted 1G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nipi77 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Chtel jsem se zeptat vsiml jsem si ze nekteri hraci maji pred jmenem karticku kde je cislo a G treba 1, 2, 3 atd to je co a jak se to zvysuje, kdyz mam ted 1G. G jako generace . Az budes mit 50tku rank tak das next-gen ( :D ) a hrajes dal . Tech generaci je 10 az splnis dostanes ajch. S kazdou dalsi generaci je hra obtiznejsi , myslim jako dostat se na rank 50. Jsou silnejsi grunti a dokonce hra dela match making s vyssi gen. pilotu abys treba na 10 gen s 50tym rankem nehral proti "lamam" neboli novackum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Aha takze do te doby nez udelam lvl 50 tak me ta zajimat nemusi je tak ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Ono se dostat na level 50 je easy, ono totiž každým levelem člověk dostává více xp z matche, už při gen 4 nebo 5 je x1.8, horší je plnit úkoly které je nutné udělat aby se člověk mohl stát další generací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Jo takhle ja to asi spatne pochopil ta generace je za Chaleng nebo jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 To se jako ptáš, nebo jenom neumíš používat interpunkci? ... Musíš mít 50 level a do toho ještě splněné nějaké úkoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Ahoj,když koupím ten Season pass za 124,75kc tak dostanu všechny tři DLC a už nemusím nic platit,nebo dostanu jen slevu na nákup těch tři balíčku?Diky Hanysek.h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Kup si Deluxe, ten obsahuje vse a je za 250kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Presne tak i ja vyuzil te slevy a velka spokojenost, teda pokud uz Titanfall nevlastnis v zakladu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Základní hru už jsem měl,dokoupil jsem pouze ten season pass.(tak že už mam taky deluxe:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madop Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Nemáš deluxe, nemáš vlastě nic navíc kup si deluxe jinak nebudeš mít všechny mapy. Už jsem to tu někde psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Po zakoupení passu jsem ve storu otevřel Add-ons pro Titanfall a všechny tři jsem mohl dát install,už u nich nebyla cena.A v Private Lobby Titanfallu mam v právem rohu všechny tři názvy: Map pack 1.Expedition installed Map pack 2 Frontier's Edge installed a Map Pack 3 IMC Rising Installed.Jiný obsah k Titanfallu neni tak tady někde pro někoho kdo má základní hru píšeš blbosti:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.