Madop Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Já si taky nainstaloval season pass a neměl jsem žadny mapy na víc, tak jsem pak ještě kupoval deluxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Ty musíš nainstalovat sám přes Store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madop Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Aha tak to pak jo. No mají to udělaný dost na hovn*, nějak v tom nevidím logiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Nemaj to udělaný na ♥♥♥♥♥, normálně koupíš seasion pass a ve hře klikáš na ty DLC co ti tam vpravo svítí. Takže chyba je mezi stolem a židlí. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madop Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Ty si asi moc nečetl co jsem psal. Po nainstalování season passu, jsem je neměl nainstalovaný. Nesvítili pouze tam bylo pořád napsaný, že nejsou nainstalovaný. Tak jsem si myslel, že ty tři map packy jsou nad rámec season passu a ten přidal jiný věci kterých sem si nevšiml. Tak ať ten článek mezi židlí a stolem, příště líp čte, než někomu odpoví.;):idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Dneska jsem si poridil Titanfall, zahral by nekdo navecer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snehulak666 Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 jasne hrajem skoro kazdy den , kdyztak si me pridej do kamaradu gt: snehulak666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 to hanysek : mě by to taky zajimalo co je ten season pass,nebo si mužu koupit jen samostantné dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Pass available for FREE on Xbox One and Xbox 360 it appears that, as a way to celebrate the one year launch of Titanfall, all Titanfall downloadable content packs and its Season Pass are now available for free on the Xbox One Store and the Xbox 360 Store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Pro ty co nerozumí: Jak to tak vypadá počínaje dneškem jsou všechna DLC pro Titanfall na Xbox One i Xbox 360 zdarma. Spekuluje se, že by mohlo jít o speciální akci k oslavení prvního roku od vydání hry ovšem Respawn ani EA zatím nevydali žádné oficiální vyjádření. Navíc Season Pass je zdarma jen u Xbox One verze hry tudiž se, také dost možná může jednat pouze o chybu na straně Microsoftu. V každém případě v době psaní tohoto článku jsou DLC dostupna zdarma, takže neváhejte a stahujte. Xbox One Titanfall Season Pass, Frontier’s Edge, IMC Rising, Expedition. Xbox 360 IMC Rising, Frontier’s Edge, Expedition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Tak to by bylo super, jak budu doma se na to podívám a mělo by to být přímo ve hře jak jsou balíčky, nebo na xbox store? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 už stahuju první dlc zdarma ,díky za info:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Rádo se stalo!!!Bohužel sám jsem si ho koupil ale proč neudělat radost druhým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 ja si to taky chtěl koupit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.