milosek76 Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Tento abgx360.ini soubor dostane abgx360 aplikace pracovat znovu, dokud se abgx360.net doména je zpět. Budete muset umístit tento abgx360.ini soubor ve složce přímo nad vaší Složka StealthFiles. Chcete-li zjistit, kde se vaše složka StealthFiles je otevřená abgx360 GUI v1.0.2 nebo novější a stiskněte kombinaci kláves Ctrl + F (a klepněte na tlačítko Ano, aby se otevřely pro Vás). Pak jděte jednu složku nahoru, kde uvidíte souboru abgx360.dat a dát to abgx360.ini soubor tam hned vedle něj. Kdy se můžeme dostat do kontaktu s majitelem domény a přejděte k této nový hostitel, a prohlížíte tento text na http://abgx360.net, měli byste smazat tento soubor INI v případě, že IP adresu tohoto serveru změní (i když to asi nebude měnit po dlouhou dobu). ABGX INI: http://uloz.to/xpb9NEkr/abgx360-ini-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 http://abgx360.xecuter.com/ jsou tady na tý adrese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netahlo Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Neco asi delam spatne ale nejakse mi stranka http://abgx360.xecuter.com/ nechce nacist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 http://5.39.25.104/verified.php zkus tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netahlo Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 dekuju funguje :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nobet Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Super vše ok už jsem zoufal :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laguna Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 lidi prosim vas dejte sem podrobnejsi navod diky stale to nemohu rozjet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 vzdyt ho tu mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheat Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2014 (upraveno) pls nedal by nekdo nainstalovanou verzi nekde v raru? po instalaci nikde nemam soubor abgx360.dat. a kdyz tam dam INI,tak mi to porad nefacha Díky tak uz nic,uz jsem to nasel,ale dneska mi nefunguje vubec nic,ani web ani program Upraveno Listopad 30, 2014 uživatelem cheat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soniq24 Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 (upraveno) vzdyt ho tu mas nemuzu najit ten soubor v pc abgx360.data pls porad :cry: jak to projedu abg tak haze chybu topology data is blank Upraveno Prosinec 15, 2014 uživatelem soniq24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rinktintin Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 toto ti možná pomůže (jako mě) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 sice jsem to udelal pres jejich stranky podle navodu ale super navod chlape ! (y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryn Odesláno Březen 31, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2020 Problém s databazí abgd360 zrejmě dnes již nefunguje co? existuje nějaká jiná alternativa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 31, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2020 Myslím že funguje, akorát jsou na jiném servru, koukni na net, myslím že jsem četl že se přemístili na jinou doménu. Edit: našel jsem něco ZDE , přečti si to a nastav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryn Odesláno Duben 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 (upraveno) V 31. 3. 2020 at 19:54, basildon napsal: to je sice pekne ze jsou jinde ale stale to nefunguje udelal jsem to s tim souborem ini ale presne ta slozka kterou popisuji tam neni davam to nad slozku stealthfiles Upraveno Duben 3, 2020 uživatelem basildon Dodržuj pravidla a necituj předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 3, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Tak s tím ti neporadím, nikdy jsem hry nepálil a nemám s tím zkušenost. Navic v dnešní době hry na X360 stojí pár korun v bazarech, než se smolit s kupováním a pálením her, raději bych koupil originál. A dodržuj prosím pravidla a necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryn Odesláno Duben 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 (upraveno) před 3 minutami, basildon napsal: sorry jen sem odpovídal Upraveno Duben 3, 2020 uživatelem basildon Dodržuj pravidla a necituj předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 3, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 V pohodě, ale fakt si jaryn, 2x ti píšu ať necitujes předchozí příspěvek a ty to opět uděláš. Dodržuj prosím pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.