Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunguje více ovladačů.

Garga

Otázka

Zdravím ,jsem tu nový a potřeboval bych poradit. Mám x box 360 S 250gb ,když si chci záhrát s někým příklad tekkena ,připojím dva ovladače (drátové) tak na obou svítí jako že jednička. nevíte čím to může být nebo zda se to dá nějka nastavit aby na jendom ovladači byla jednička a na druhém dvojka? už mě to štve :cheesygrin: ,nerad bych to vyhodil z okna! :cheesygrin: ..díky moc za rady! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

dík za tip. ale furt mi to nemaká :/ .. když zmáčknu tlačítko na x boxu ,rozbliká se kolem dokola zeleně tlačítko power na konzoli, zmáčku velké tlačítko na ovladači a nic se neděje .furt mi funguje jen jeden ovladač. vytáhnu znovu zapojím a funguje. ale zas nejde ten druhý co fungoval předtím :D .jsem z toho na hlavu..

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Junior Moderators

Podle me delas neco spatne, nemas sparovane ovladace!

Nemacka se velke tlacitko na ovladaci ale male zepredu mezi LB aRB a tlacitko na Xbox konzoli aby se ovladac sparoval!

http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/accessories/connecting-game-controllers

Odkaz ke komentáři

• 0

ale když mám ovladače s kabelem ne bezdrát tak tam to tlačítko mezi LB a RB není.. prostě nevim zmačknu tlačítko vedle toho kde se připojují ovladače stisknu velké tlačítko uprostřed na ovladači a začne fungovat .ale přestane fungovat ten co šel předtím.. když vyndám oba ovladače a zapojím jeden tak mi to na televizi ukáže že se připojil první ovladač ,jakmile připojím druhý tak nic..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu