shadow.wizard Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 No comment (thx to myschoo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 jo Lord Hoven.... to sem uz nekde slysel.... a co ma byt to "thx to myschoo"? (uz jsem si myslel ze ten lord hoven je myschoo :D) EDIT:jo uz sem si vzpomel...na jednom blogu o hovnech :D zagooglete s "Lord Hoven" a uvidite jak je slavny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 ^^ On mi ten obrazok poslal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 ohohoho lord hoven moc pekne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 jezisi kriste......jeste ze sem zatim gymplu :lol: tak tohle uz je ale trochu prehnany......fuj chce se mi z toho blejt :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 :) Dobrej jokeee :) je to napsane trosicku NEFORMALNE... ale co...obrazek skoly sem si udelal :P... a kvuli kazdemu topicu zalozime nove tema? nebyl tu topic o vtipnych obrazcich?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 SKi....s blbýma kecama jdi někam btw...to si ze mě děláte prdel ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 mazec :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 lol cumte co napsal SKI:a kvuli kazdemu topicu zalozime nove tema? :D:D:D tak to je mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 tak to je moc :wohow: je to podel pravdy nebo to někdo upravil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 :D:D:D xD POMOC, řechtam až mě bolí břicho :D x_x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domihnik Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 lol rord hoven tak z tohodle nemuzu ten doma musi sezrat na co pride aby mel poradou zasobu do skloly rofl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.