packys2 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Dobře uděláme trošku aktulálku :D Taky dxracer sedíse krásně :) Stepis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 packys2 fakt luxus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Aktuální setup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Když tak vidím ty světla :DD Tak ty taky natačíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Natáčím, ale moc je nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Posilej link na kanál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Máš ho v popisku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Sry jsem na mobilu na tapatalku a tady popisky nejsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Tak tady -> https://www.youtube.com/user/hackys1/videos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 jak se na tom sedi a co stála ? musím souhlasit. Mám levnější variantu. Myslím za 5000,- ze sconta, která je koženková. A je to fakt druhá nejluxusnější židle, na které jsem kdy seděl a pracoval. Nejlepší židle byla ta, na které jsem pracoval v O2, když jsem dělal na 1188. Ale ta stála asi 30 000,- :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motas666 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 tak se taky přidávám. Ještě čekám na držák na Kinect, pak bude nad TV a kabel nebude vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Únor 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 čau chlapy založil jsem tohle téma a ted řeším menší problém. Koupil jsem nový TV stolek a samozřejmě do těch polic se vejde tak maximálně ploché DVD. Mají na výšku cca 13cm takže receiver tam nenacpu. X One tam sice dám ale nad ním je cca 5cm prostor a bojím se aby se tam neupek. Koukám na fotkách že to máte normálně v policích je to OK? Někde jsem četl že by měl být prostor 30cm kolem dokola. Třeba 360 byla na chlazení dost háklivá...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 určitě je lepší do polic xko nebo psko nedávat, já ho mam nahore na stolku telka ma nožičku takze ničemu to nestíní , v poličkách mam akorát satelitni receiver, bedny, kabely, rozbočovače, proste veci co nijak nehřejou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslavos Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Koukám že tu j sou dobří pařani :D Taky se přidám udělám nějakou tu fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 5cm nad XONE v poličce bych se vůbec nebál.. ta konzole je nacpaná větráky a proděravěná průduchy..to bys musel zabalit do igelitu a nonstop hrát v létě na louce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) Pokud je mi znamo tak X1 ma jen jeden ventilator a 5cm je zalostne malo, ac se to nezda, tak z konzole jde opravdu teply vzduch smerem vzhuru a v policce akorat cirkuluje a je boky konzole nasavan zpet do konzole. Takze rada, ze 5cm staci, je cesta ke zkraceni zivotnosti konzole, ci dokonce ke zniceni... Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) No to koukám tedy..fakt sem to tipoval tak na 3 větráky uvnitř a on je tam jeden kolotoč. Díky za uvedení na pravou míru a omlouvám se za uvední v omyl Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem Hráč123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Mám poličku, kde bylo 1,5cm po stranách a 8cm k vrchu. X1 pekl opravdu hodně, tak ho musím mít nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Taky mám dotaz :vadí když mám x1 nastojato, nebo to je jedno? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/system/position-console zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Díky Stepis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.