sowor1 Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Ahoj lidi, chtel by se vas zeptat jestli nemate a pripadne (pokud mate) vas poprosit o ceske navody k hram na PSP. Je to pro pribuznyho, chceme asi dve nebo tri hry koupit v zahranici, tak aby k tomu mel CZ navod. Chceme koupit nejaky z tehle her: FIFA 08 SYPHON FILTER: LOGAN'S SHADOW MADDEN 08 NBA LIVE 08 NEED FOR SPEED: CARBON-OWN THE CITY NEED FOR SPEED: MOST WANTED MEDAL OF HONOR: HEROES 2 GHOST RECON Nektery asi v CZ nevysly, tak samozrejme od tech navod nechci. Mate nekdo tyhle hry s ceskym navodem? Nebyl by pro vas problem to naskenovat a hodit nekam na net nebo mi poslat na email rowos@atlas.cz? Moc dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 na co k temto hram navod ... sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 no na tyhle hry bych zrovna navod nepotreboval, na co by jsi chtel navod na NFS kdyz je to zavodni hra? Ja jsem nikde navody nevidel krome Danteho navodu na silent hill, a ceska hra na psp neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 mno navody na sportovni nebo zavodni hry mi prijde docela uhozene :) btw o zadnych navodech taky moc nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 no určitě nemyslel návod jako takovej ale ten malej průvodce co je u každý hry v krabičce :P.. sry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Tak to uz hej :lol: to uz aj na hru MOHH kde ty ukazuje na minimape, sipka aj nevem co secko a mas ist iba do predu navod ? :wohow: sry ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.