Sladak Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Zdravím, koupil jsem nový PSP s firmware 3.71 a rád bych na něj dal Custom firmware. Existuje už na tento firmware nějaký? V sekci "PSP tutoriály" jsem ho nenašel. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 na vsechny fw funguje pandora:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doom.army Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 s obicejnou pandorou to nejde je to i na slima :) http://www.console-forum.net/showthread.php?t=11173 je to ten despertar del cementerio a pandoru si vytvor ze slim baterie jestli mas slima :!::!::!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 de to is "obyčejnou" pandorou (Dg na 1.50-pouze Fat PSP) a nebo s tou novější DCv3 (obě PSP);) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sladak Odesláno Prosinec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Je to složitý jak mlátička. PSP mám klasický ne slim. Tady ma tom linku http://www.console-forum.net/showthread.php?t=11173 mám projet celej ten návod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Despertar Cementerio v3 pres to to udelej jak uz sminil tekken..ale potrebujes jeste dalsi psp s CF!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 no pises ze mas fat...to znamena ze muzes udelat normalni pandoru aby ti PSP downgradeovala na 1.5 nebo pandoru ktera ti nahraje rovnou custom fw a to je ten Despertar Cementerio v3 muzes si vybrat..a ano musis projet cely navod..:) popr. napis odkad si,treba ti to nekdo udela.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 dalsi psp uz sem poznamenal v mem prispevku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sladak
Zdravím, koupil jsem nový PSP s firmware 3.71 a rád bych na něj dal Custom firmware. Existuje už na tento firmware nějaký? V sekci "PSP tutoriály" jsem ho nenašel.
Díky za info.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts