Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

rozmazané okraje v hrách


ps4ps4

Otázka

V Battlefield 4 a řadě dalších jsou rozmazané okraje a nejsou vyhlazené?Rozumím tomu dobře,že u PS4 stejně jako u PS3 není vyhlazování hran jako u PC?Nebo má někdo např.elektrické vedení rovné a vyhlazené při hře?Divím se,že to je stejné u obou p3 i p4.Měl jsem za to,že již PS4 to bude umět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Normálně stožár i okraje budov se při pohybu vlní a to nemluvím o doskakování obrazu při rychlém pohybu v battlefiel 4,ale to je ve hře.Otázka je zda to dělá 4 roky stará sony ,když to propojím s PC tak to má normálně vyhlazené ty okraje na té samé hře a PS4 je má rozmazané na té samé TV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

On PS4 vyhlazování hran umí (antialiasing) záleží jak ho vývojáři do hry implementují, např v Battlefieldu 4 je použita technika FXAA což je vyhlazování v prostprocesingu a to sice má nižší nároky na výkon, ale kvalita vyhlazování není až tak dobrá takže na takových věcech jako dráty a tak to je vidět stále. Nicméně já tedy v zápalu hry si takových věcí nestíhám moc všímat :). Ono taky dost záleží na jaké televizi se na to díváš (hustota pixelů) a jak daleko od té TV sedíš, takže každý to vidí individuálně :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu