vsacan Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Už vyšlo... Genre: Racing Publisher: Codemasters Developer: Codemasters Studios Birmingham Region: FREE Release Name: F1.2014.XBOX360-COMPLEX Size: 8.14 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 už to mám a pecka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip66 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Kde jste to sehnali? Ja to stahuju pres torrenty a tam se mi to stahuje tak 3kb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Máš tam PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Willams vypadá trošku jinak...historické formule tam nejsou... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 warforum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punisher001 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 (upraveno) Ahoj dneska jsem přejel přes agbx a normálně vypálil jako vždy a haže to chybu nevíte proč?chtělo to po mě nějaké topology data v agbx a že to není v databázi.Normalně to jde nainstalovat ale při spuštění to hodí chybu. Hodilo to myslím disk supported. Díky za info Upraveno Říjen 16, 2014 uživatelem Punisher001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 (upraveno) Abgx360 se stěhuje na jinou doménu a proto je potřeba udělat úpravu viz tento příspěvek...Možná to bude tvůj problém...Já hraju F1 2014 bez problémů... Podle tohoto návodu na youtube jsem to dělal já... Upraveno Říjen 17, 2014 uživatelem vsacan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Hra stejná jako předchůdce. Nejsou v ní historické monoposty, hra běží na předchozím enginu, kromě nového designu aut a efektů se nic nezměnilo... hraji za Williams a mám svoje jméno, přitom moje postava má na sobě kombinézu se jménem V. Bottas... zřejmě musí tým šetřit, když ve hře nemají logo Martini na voze... nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.