lupama Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Co si dovolujes ty ♥♥♥♥♥e? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 to,ze jsi gay, je jasne, ok tvoje orientace, tvuj nick chlupama,je asi fajn choutka pro tebe. To ze ve 100% pises kreten dotazy je vec druha. Nastesti je tu doktor Reznik a zde ma pro tebe vyreseni vsech problemu https://www.youtube.com/watch?v=yuRfyS_jvK8&feature=youtu.be&t=2m23s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Ty mu davas :) nicmene je fakt , ze dat si tam takovou fotku to chce uhh koule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Dobře se to tu začíná rozjíždět tak to mám rád:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Nevím, kde vidíš chlupama ,asi neumis číst a teplej nejsem ,tomu věř nebo nevěř,je mi to jedno, co si myslíš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Seš buz*a a nikoho nezajímáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Ahoj nechce mi to někdo půjčit tuto hru nabizim za driveclub ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.