vsacan Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Genre: Adventure Publisher: Bethesda Softworks Developer: Tango Gameworks Region: FREE Languages: Eng Release Name: The Evil Within PAL XBOX360-STRANGE Size: 8.13 GB Je to dost dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Použil někdo v této hře HD Textury ? viz (Překlad google): Release připraven s přidáním HD textury, váží samostatně 5,91 Gb. Ti, kteří si již stáhli verzi pro Freeboot můžete stáhnout samostatně. Návod: cesta k souboru v konečném znění - hdd1 / Obsah / 0000000000000000 / 425307F4 / 00000001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Luxusní hra ! Připomíná mi staré Blair Witch :) chci se jenom zeptat, taky máte tak úzký obraz jako já ? lze nastavit pouze šíře obrazu, nikoliv výška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Luxusní hra ! Připomíná mi staré Blair Witch :) chci se jenom zeptat, taky máte tak úzký obraz jako já ? lze nastavit pouze šíře obrazu, nikoliv výška... Ten formát a poměr stran obrazu u této hry je záměr - "černé pruhy" na obrazovce totiž mají dle slov autorů navozovat filmovou atmosféru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 To je super, ale radši bych měl o 1/3 větší obraz :D Měli tam dát možnost to vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 mě to docela vyhovuje, je to jiný zážitek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 To je sice super, ale když máš širokoúhlou televizi a ještě ti to zúží dvěma černými pruhy, tak jakmile mne někdo napadne zezadu, absolutně nevidím kde je a fightuju naslepo... neni problém ty pruhy, lae ta podělaná kamera k tomu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 (upraveno) Pruhy neodstraňuje ani ten přidaný HD content. Bohužel..Jinak po dlouhé době hra, která mě nutí se vracet častěji k Xboxu :D Na full screen to vypadá rozhodně lépe http://www.zing.cz/novinky/24294/otravuji-vas-cerne-pruhy-v-evil-within-komunita-se-o-ne-postarala Upraveno Říjen 19, 2014 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Tak jsem dal dneska tenhle skvost do sluchátek a atmosféra opravdu neskutečná.Rozhodně doporučuji vyzkoušet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Hra mne ze začátku neskutečně uchvátila tím, že jsem se musel před nepřáteli schovávat a tak, navíc ten začátek mi přišel hodně luxusní... teď mi přijde, že se hra od 5. chapteru mění na klasickou střílečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Zrovna v 5tce jsem, tak doufám, že to nepůjde úplně do kopru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Zrovna v 5tce jsem, tak doufám, že to nepůjde úplně do kopru :D neříkám, že to je špatný, ale je to prostě už takový jiný... a příběh mi nepřijde nějak extra silný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packing Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Jde tato hra hrát i pres flash? Stáhl jsem si verzi na gamestorrentu (MULTI4, PAL, XDG3, UNLIMITED). a při spouštění mi házi chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.