Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Teplá PS4


lupama

Otázka

Ahoj, mám asi týden PS4 ,kvůli tomu aby měla místo na nasávání a aby se krásné chladila jsem předělal TV atd. No PS4 stoji na podložce Zalman NC3 a na ze všech stran má fůru místa. Když hraju TLOU tak je psko dost teplé uprostřed konzole když na ní sahnu z vršku. Ale výfuky zadní jsou sotva vlažné. Větrak běží, tak,že jde slyšet, ale vysavač to není . Je to normální? Ptam se , protože moje PS3 fat 5let stará byla v uzavřeném prostoru úplně chladná a možná i tišší. Tak mám strach jestli to vyfukuje správně, protože ,že by z toho šel nějaký proud teplého vzduchu se říct nedá... Udělal jsem na ni místo na stolku a TV přidělal na zeď kvůli tomu,ze jsem myslel, ze ji chybí prostor na chlazení, ale je to furt stejné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

  • 0

Neni nad bilej plast. [emoji2] ten vypada paradne [emoji1]. Ja mam celkem tichou ps4, zatim si nestezuju. Je logicky, ze bude horka. Vzdyt je to vsechno uzavreny. Ten vetsi dil plastu ( s tim drsnejsim povrchem) mam taky horkej. Ruka se na tom udrzet da takze v cajku. Neres to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

U mě zálaží jak u které hry. U některých je PS4 aboslutně tichá, něco takového jsem u PS3 nezažil. U jiných se celkem dost zahřívá a je i celkem hlučná. Ale je to fakt různé, jak kdy. Mám ji na TV stolku, ze všech stran má prostor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jsem vcelku nervozní, že někdo má tichou a někdo ne, já patřím bohužel k těm druhým (hlučnějším). Teplota se mi zdá v pořádku i když pro můj klid by mohla být o trochu nižší kvůli životnosti. Nerad bych aby měsíc po záruce se pokazila :)

Není vyloženě horká, ale dnes po instalaci nového ps tématu se mi zdá vcelku teplá -

20130813100724_profimedia-0123425830duhovaVlajka.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Moje PS4 je hlučná tak akorát, momentálně hraju Dragon Age Inquisition a ta konzole jde slyšet, ale nic, co by dělalo kravál. PS3 FAT je nadzvuková stíhačka při startu (plast je chladný, taky aby ne, když je to kus bytelného materiálu) a PS4 jako tichá limuzína . Jde slyšet, že jede, ale klidně by jste v ní usli. Teplá je, ale čokoládové figurky se mi na ni neroztopily. Teplota je vyšší na omak, protože je tenčí, takže plast má blíže k chladiči? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Keď hrám Fifu tak huláka ako zmyslov zbavená :D ... no čo už :D

Je trochu hlučnější ale řekl bych že celkem v normě.

Teplota je vyžší při delším hraní gta 5 při projíždění více frekventovanými ulicemi mám pokles FPS, hra se sice neseka ale je taková pomalejší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravím chci se zeptat ohledně umístění ps4 zdali je lepší pozice na ležáka pod televizi, kde ji mám momentálně viz přiložený obrázek.

Playstation je prakticky v uzavřeném prostoru a mam pocit ze když se chladí vyfoukava teply vzduch který zpět nasává.

Nebo je lepší umístít ps nahoru vedle tv, což asi bude, ps má kolem sebe mnohem více místa, otázka je tedy zdali na ležáka či vertikálně.

Někde sem četl že vertikální poloha není přirozená a ps více hučí a hůře se chladí.

Děkuji za odpovědi

Upraveno uživatelem Buladog
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu