vajcak Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Ahoj ,stal se mi problém .... místo zakoupení mesíčního zlatého členství jsem omylem zakoupil členství roční ,což vůbec nevyužiji ,je možné tuto transakci nějak stornovat ? máte s tím někdo zkušenosti ? nebo je nějaké české číslo na českou xbox podporu ? díky za odpověďi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Jestli jsi to koupil z xbox obchodu, zkus to s nima vykomunikovat, ale nepočítal bych s tím, že by ti vrátili peníze. Pokud by to bylo v kamenném obchodě a neměl bys ten kupon rozbalený a kod použitý, tak by to snad šlo... Osobně jsem teď řešil problém přechodu na jiný region (moje blbost, šel sem na US) a nešli mi díky jejich IP Locku stahovat hry. Nejdřív sem se těšil, jelikož jsem si díky přechodu prodloužil členství, ale jelikož mi s tím nešlo nic dělat (no games download) tak sem chtěl zpět... vlezl jsem na xbox support na chat a tam jsem jim to vysvětlil, a oni mě do pár dní manuálně převedli zpět na CZ region. A jako bonus opět o měsíc prodloužené členství... Zkus ten CHAT support. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.