Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jde změnit software když mi nefungujou karty????


meaxik

Otázka

Recommended Posts

  • 0

Doporucuju Ti zkusit tu Pandoru.Nejlepe Unbricker V3 z ktereho nainstalujes rovnou origonalni 3.71 .Jestli Ti to nenacte kartu pri vlozeni pandory ,tak vazne zkus instalaci na originalni 3.72.

Jak Ti nekdo radil udelat Brick,tak ten udelas treba ,ze v VSH Menu nastavis USB DEVICE na FLASH 0 a smazes z toho slozku km.Nebo nejake soubory z teto slozky.Pak by Ti mel vzniknout Brick.

Doporucuju Ti zkusit to Pandorou nejlepe Unbrickerem V3.Pokud Ti to po vlozeni Pandory nenacte kartu tak je to spatny.Pak zkus jak Ti nekdo radil udelat ten Brick.

Ten zkus udelat ,ze v VSH meny nastavis USB DEVICE na FLASH 0 a smazes slozku km nebo nekolik souboru z ni.Pak by si mel mit Brick.

Zkus Unbricker V3.Pokud Ti to nenacte kartu ani pri vlozeni Pandory,tak je to spatny.Pak zkus ten Brick jak Ti nekdo radil.V VSH meny nastav USB DEVICE na FLASH 0 a pri pripojeni k PC pak smaz slozku km nebo nejake soubory z ni.Pak by si mel mit brick.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

omg kvasiomodo si myslis ze kdyz mu nenacte kartu kdyt da 3.71 m33 a kdyz da ofiko 3.71 tak ano ? :roll: A k tomu bricku rekni jim ze si zapnul hru a psp se vypnulo a neslo zapnout a jak to bricknout : zformatuj flash0.....(recovery .advanced toogle flash0 a treba vsecko smaz a budes to mit brickly....:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To si nemyslim .Pokud mu to nacte kartu po vlozeni pandory ,tak ma nejlepsi nainstalovat pred reklamaci 3.71 origo.Ale pokud to kartu nacte a povede se mu preinstalace,je mozne ,ze karty uz budou fungovat.Treba je v nynejsim softwaru chyba a je tam nejaka chyba v ovladaci ctecky karet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pust si PSP v XMB MENU si pust VSH MENU tlacitkem SELECT ,pak sipkou dolu najed na USB DEVICE,az tam najedes zmackni sipku doprava .Napise se Ti FLASH 0.Pak sjed na EXIT a zmackni krizek .Pripoj PSP pres USB k pocitaci.Uz se Ti neobjevi karta ,ale FLASH 0 ve kterem najdes slozku km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu