petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Mám dotaz, když mám cz účet na kterým mám ps+ a založím si US abych si koupil hru ve slevě která je jenom pro ps+ půjde to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 ne nepujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 A jde aktivovat na us účtu ten trial ? musím použít kartu a českou to nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 (upraveno) ups, double post Upraveno Říjen 22, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Pokud ti dobře rozumím, tak si chceš na US účtu koupit hru a pak ji hrát na CZ online? To by mělo normálně fungovat. EDIT: aha, ty chceš uplatnit PS+ slevu, tak to bys musel mít plusko aktivní i na US účtu. A ten 14denní trial bez karty nerozjedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 No to je škoda ale díky za odpovědi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 A kdyz jsem koupil season pass na hru na UK uctu... muzu je hrat na svym CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudlajz Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak pokud jsi to uz koupil, tak to vyzkousej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 "Naše" store je vlastně store UK takže ok jiný obsah má jen US a JPN store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 No neni pravda. Koupil jsem si ve sleve season pass na Aliena na www.game.co.uk... a na CZ store mi aktivovat nesel, tak bacha na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 A ten 14denní trial bez karty nerozjedeš. do us uctu ceskou kartu pridas v poho a to na ps+ trial staci :) jen s ni nejde platit to ale neva :) trial se obedna pak se da karta vymazat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 No neni pravda. Koupil jsem si ve sleve season pass na Aliena na www.game.co.uk... a na CZ store mi aktivovat nesel, tak bacha na to. Obsahově jsou UK a CZ store stejný a i DLC z UK storu by mělo fungovat s českou hrou, ale pokud sis koupil kód v UK, tak je logický, že ho musíš načíst na UK účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Nějak se v tom ztrácím.Založil jsem si US účet z něj si stáhnu hru.Můžu tuto hru hrát online když mám koupený pouze plusko na českým store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 muzes, pro online staci jakejkoli pluskovej ucet v konzoli, :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Bavime se o store ne o fyzickém kódu, tam ty problémy jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Bavime se o store ne o fyzickém kódu, tam ty problémy jsou Příklad : mladej chce Call of Duty: Advanced Warfare ,stáhnu z US a on to bude moci hrát na svém účtu online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 teedy> z vlastní zkušenosti to fungovat bude, mam na CZ účtu hru, CZ účet nemá PS+, ale mam ps+ na jinym účtu USkovym, a normoš přihlášenej na CZ účtu sem hrál hru online, čili jeden ps+ účet pro celou konzoli stačí a můžeš hrát online pod různejma jinejma účtama.. samo ten ps+ účet musí bejt jako primary aktivovanej.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Tak to je super,že jsem to nezjistil dřív. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.