dany_ Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 tak nejeden fanda to urcite oceni ale chysta se vydani dilu san andreas na x360 hra nabidne archievmenty rozliseni 720p a vetsi dohled do dalky hra vychazi 26 rijna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 27, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Hra už je venku: Grand.Theft.Auto.San.Andreas.GOD.XBOX360-P2P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 cau oprvdu to ma jen 2g ? nejak se my to nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 27, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 (upraveno) jj, má to něco přes 2GB, právě to jdu zkusit Tak jede v pohodě na RGH Upraveno Říjen 27, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Ještě češtinu by to chtělo doladit :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 27, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 třeba tam pujde šoupnout čeština z PC verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 to je asi jen pro rgh ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 27, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 JJ, jen pro RGH, nevím jestli to bude i pro flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Je to hra games on demand takze to bude pouze rgh nebo origo z xbox live. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Tak jsem to chvilku hrál a nevím, člověk už je asi rozmlsaný dnešní grafikou, tak jsem to alespoň testnul :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 (upraveno) teda já sem vedel presne do ceho jdu takze ja sem konecne rad ze nemusim resit nejaky compatibility na RGH a tak takze pro me oldschool spokojenost :D ale stve me ze to je nejspis z iphone/android verze a ne udelany z pc verze :/ Upraveno Říjen 27, 2014 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Vvypada to otresne. Cekal jsem to o trochu lepsi po graficke strance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Prave dneska sem to zacal hrat poradne.. A ta grafika je horsi jak na pc, a je to z mobilu konverze.. Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Ke stazeni mi staci mesicni kupon na xbox live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Je to bomba :) Hlavně ty checkpointy, to na PC není... 705: Pro kupování her nepotřebuješ golda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 tady jen tak srovnávací video z eurogameru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 já to mám a graficky mi to přijde stejné jako tehdy když sem to hrál na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Ja to taky mam a stejne mi to opravdu neprijde.. Proto jsem pridal to video :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.