kantas10 Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Zdravím mám problém když se připojím k ps store zamrzne mi celá konzole nereaguje ovladač zkoušel sem odinstalovat ps store ale nepomohlo to nevíte čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David Chudarek Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Pokud ti to najede na obrazovku ps store a pak se to sekne, jeste pred tim nez potvrdis, ze je pouze v angl. jazyce bla bla, tak mame stejny problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Říjen 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Co takhle zkusit prohledat forum než začnete zbytečně zakládat další téma? Problém mají poslední dobou asi všichni včetně mě. Pokud ti to vadí připojuj se přes počítač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Tohle je nějaký větší problém a má ho hodně lidí, takže snad brzo vydají opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David Chudarek Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Sice ten problem ma spoustu lidi, ale to i nekolik mesicu drive a zatim jsem se nedocetl zadneho reseni, pripojeni pres pocitac mi prilis nepomuze kdyz z ps store potrebuju stahovat hry do pska. Edit: zoufale jsem zkusil i komplet restore ps a nepomohlo :) tak jsem tim padem i bez her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Říjen 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 V čem ti nepomůže připojení přes počítač? Podle mě je to daleko jednodušší a uděláš tam to samý co přes PS Store a daleko rychleji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David Chudarek Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Omlouvám se, z počítače jsem PS store ještě nezkoušel :ziped:...už funguju a pohoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomio Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Proč bych měl doprčic používat PSS přes počítač?? Store má fungovat v PS3 tak jak má a ne se seknout pokaždé když do něho chci vstoupit. Už to trvá 4 dny. Tradá a PS3 ven z mého obýváku! Xbox jede bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kantas10 Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 jj najede mi jen vrch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Říjen 27, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Tomio: na sony si psal, že se tu tak strašně rozčiluješ? Navíc přes počítač je to rychlejší, pohodlnější a nečekám na žádný načítání. Btw tím, že xbox live jede bez problému se tu neoháněj když je ta služba placená narozdíl od psn gratis ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomio Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 To SAIXX: Na Sony se odeslala chybová hlášky přímo s PS3 předevčírem, zatím žádná reakce...Nemám teď na mysli Xbox live Gold ale obyčejnej marketplace odkud si stahuju dema her přími na Xboxu a vše rychlé bez problémů. To samé jsem chtěl od PS3, fungovalo první dva dny...Věci, které slibujou by mělo fungovat, ale nefungujou. Já se nerozčiluju, jen mě PS3 v tomto dost zklamala spolu s pomalou Wifi (nemá nkovou na rozdíl od Xka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Říjen 27, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 A je někde psáno ohledně PSN, že musí vždy a pořád fungovat? Myslím, že si dávají záležet aby bylo vše o.k., ale bohužel ne vždy to jde a ne vždycky je náprava honem honem jak si někteří z vás usmyslí. Očividně bude problém se serverama a to taky chvilku trvá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomio Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Je někde napsáno že semafory musí fungovat správně, že letadla nesmí padat, že světla musí svítit? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Říjen 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Není a přeci se ten problém najde... Pokid si teda myslíš, že by si to zvládl v sony lépe a rychleji hlas se u nich jako vedoucí technik ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Tohle je pro mě první zásadní problém se storem za dlouhé roky hraní na PS3, takže bych to neviděl tak černě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Monika Maková Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 ahojky koupili jsme si PS3 a mám ten samý problem s PS store že se mi objevi jen ta vrchní lišta a vše se sekne.... peněženku jsem si naplnila přes PC jelikož jsem antitalent poradíš mi jak si stahnout hru přes PC do PS?Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Monika Maková Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 ahojky koupili jsme si PS3 a mám ten samý problem s PS store že se mi objevi jen ta vrchní lišta a vše se sekne.... peněženku jsem si naplnila přes PC jelikož jsem antitalent poradíš mi jak si stahnout hru přes PC do PS?Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Na PC si to kup: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/home/games a na PS3 si to stáhni z download listu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 mám stejný problém, nevím co s tim,system update mam novy ted co vyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 nic s tím nenaděláš, čekej na opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomio Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Zachytil někdo nějaké info o opravě? Asi koupím PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 už je venku patch a store funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomio Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Stáhne se automaticky v PS3 nebo se musí ručně z netu na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kantas10
Zdravím mám problém když se připojím k ps store zamrzne mi celá konzole nereaguje ovladač zkoušel sem odinstalovat ps store ale nepomohlo to nevíte čím to může být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.