onefootman Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Ahoj,chci se zeptat budete nekdo kupovat tuhle kopii Dark Souls? A co na hru rikate.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 mam vplanu to koupit ale pockam si na recenzi protoze si myslim ze tam bude plno bugu atd. co tu hru znici:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 No prvni recenze 9/10,takze osobne pocitam ze se hra bude pohybovat kolem 7/10... Bugu asi jo,ale hned prvni den ma vyjit patch o velikosti 5 gb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Ted mi psali z Hernio sveta ze zasilku odeslali :-) nevite jestli funguje DPD i o svatcich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Myslim že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Jinak zitra rano by meli byt prvni recenze... Co me prekvapilo tak hra se neda predobjednat digitalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Já se na to určitě chystám. Co jsem měl zatím možnost vidět to vypadá zajímavě. Asi to nebude tak hardcore jako Dark Souls, ale to nemusí být na škodu. Rozhodně do toho půjdu, ale asi až později, teď jsem předobjednal Dragon Age: Inquisition a Assassins Creed Unity, takže herní rozpočet jsem si teď vyčerpal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 No ve stredu to bude doma tak dam info...ja zase odlozil Assassina...pripada mi to furt na jedno brdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Tak co hrajete to nekdo? Ja se v tom hrozne motam...Nechapu par veci,napr.jak a jestli kombinovat brneni,napr.warior helma a rukavice od jiny tridy...Proc jsou nektery zbrane jinak barevne znaceny a k cemu jsou mi runy a energy shards... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Včera jsem rozehrál ale vůbec se nestihám orientovat co je co..natož řešit barvičky..prakticky jen řeším herní mechanismy jak fungují atd...první boss byl pro mě zklamáním..žádná výzva a fádní moveset.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Ja zatím uspesne hraju...Je to pecka, lehci a hezci Dark Souls :D Umrel jsem asi jen 2x a mam za sebou uz tri bosse, takze to svedci o te obtiznosti :) Jinak armory kombinovat lze...zadne bonusy za full sety nejsou (mozna se mýlim). U shardu je napsano k cemu jsou - napr. ghost shard vam obnovi ztracena xp po smrti bez nutnosti bezet k mrtvole, energy shard zvysi obnovu energie na 30s atd. Barvicky u zbrani nevim takhke z hlavy....Ale nejspis určují kvalitu zbrane nebo typ dmg. A runy se vkladaj do zbrani a armoru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Jj uz jsem na to taky prisel :-) jinak ghost shard je jedno jestli vlozim do zbrane nebo brneni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Abych pravdu rekl tak DS sem nehral ale zapasim stim solidne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 No ja jak jsem pochopil princip atd.tak no problemo :-) ... Tohle je takovy kinder Dark Souls,ale aspon nerozmlatis ovladac ,protoze tady se to da... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Ještě jsem to sám nehrál, díval jsem se na pár dílů jednoho playthrough na YT a láká mě to čím dál tím víc ke koupi. Lehčí než DS to asi bude, ale neřekl bych, že až tak moc. V DS1 jsem nahrál hodně hodin a když se do toho člověk trošku dostal, tak často člověk odehrál dlouhé pasáže bez toho aniž by ani jednou umřel (když nepočítám nějaké kruté boss fighty). Ta obtížnost u Lords of the Fallen vypadá tak akorát - není to žádná procházka růžovým sadem, kterou by člověk mohl hrát s prstem v nose. Stačí málo a i tady se dá celkem rychle zemřít, ale zase se asi nestane, že by člověk někde "stokrát" umřel a šílel by z toho. Takže si myslím, že je to zlatý střed. A jedna taková drobnost které jsem si všimnul, skvěle se jim povedlo UI, ten grafický styl inventáře, předmětů v něm atd, je perfektní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Blbej dotaz jak zabít velkého pavouka? On tam nahaze ešte ty malý a mě skoro sunda na dvě rány. A když vemu že sem se dvě hodiny trápil s commanderem tak pro mě to je tak akorát. Ešte akorát nevím k čemu sou ty shardy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 shardy jsou na dopneni staminy ,lepsi resitance na ruzny elementy atd. pouizivas to jako lekarny jeto na 30 sec.me spis zajima jak vlozim do brneni nebo zbrane ty sockety nebo co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Co jsem koukal na twitchi, tak nejspis u kováře...ale k nemu sem se jeate nedostal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 (upraveno) Kovare najdete kdyz poprve projdete do nove dimenze pres dlouhy most,u nej si vyberete runy k otevreni(neotvirat vsechny- jsou tezky a nektery jsou potreba k otevreni truhel),a vlozite do zbrane,potom pro upravu a vkladani run do zbrani slouzi kovarsky "ponky" rozmisteny okolo...ja ted bojoval ke konci hry s dvouma bosama najednou,masakr...ale na potreti jsem to dal...jinak souhlas,je to taky tezky ale da se to a clovek nema tolik nervy v kyblu jako u DS....jinak uplne prvniho pavouka neni treba zabijet,staci jit potichu a ze stropu neseskoci... Upraveno Listopad 1, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Jinak jeste dodam ze se vyplati xp hned neuplatnovat do skillu atd.,protoze cim vic jich mate u sebe tak pak vic z nepratel dostavate...proste se to jakoby nasobi,coz se vyplati ale je blby kdyz umrete :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Nebo vám spadne hra ...to se v pc verzi stává :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Ne jen v PC verzi...Jsem uplne na konci a 5x mi to spadlo do menu,u sebe 50 tisic zkusenosti!!! A vsechno v pr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Tak dohrano...nejvetsi sranda je ze az pred final bosem jsem zjistil jak pouzit otevrene shards :D(napr.fire protection) atd..ktere maji docasnej ucinek atd...Jinak mi dal typek docela zabrat a potreboval jsem na nej aso 10 pokusu nez jsem prisel jak na nej...Jinak pecka,super... Skvela hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Kolikatej si mel lvl na konci ? +- nebo spis kolik je bosu ted jdu k tomu stema ohnema. A nevim proc ale asi se mi buguji nejak zbrane dostal sem tu kosu od toho jednoho bose a dmg 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Ke konci tam bylo bugu hodne,kolikrat mi pripadalo jako kdyby moje zbrane nemeli ucinek atd. Pak hra spadla a daval jsem je hned...Jakyho bose myslis,ono tech s ohnema je tam vic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.