kovator Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2014 to neni bug ale musis mit strange ,faith,agility atd. na dany urovni co ta zbran chce ,pokazde ti to tam pise cervene u te zbrane pokud nemas to co chce , sice muzes pouzit ale je to na prd :) Citovat
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2014 To ja vim,jenze kdyz toho samiho protivnika mlatis a beres mu 15 az 20 bodu obouruc,pak hra spadne a pak jdes na nej znova a das ho na dvakrat tak je to bug...jinak lvl.mam 65.... Citovat
Navrc Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2014 No je ten prvni jakoby v tutorialu pomalu pak tam je ten comander a pak ten s kosou jak ses musel utiakt schovat do te svatyne kdyz daval ten spell . Jo tak to me nenapadlo to se hlavne kouknu kolik mam str atd Citovat
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2014 Jestli myslis ten na tom hrbitove,tak jsem jsem vzdycky utekl do svatyne a pockal az ji rozbije.On se tam pak na chvilku zasekne,tak obouruc a bezet do dalsi svatyne a tak dokola...jestli ti dela problemy jak tam hodi ty modry paprsky a pak to cele vybouchne zkus shard na ochranu proti elektrine,mohlo by to pomoct- nezkousel jsem ale... Nebo jsi myslel toho az po nem? Citovat
Navrc Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2014 Jo toho uz mam ted mam toho ponem uz :) a ten shard mi sel dat stejne az po nem jelikoz do te doby nebyl kovar nebo sem byl slepej :D Asi budu brecet az bude bloodborne :D Citovat
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2014 No Bloodborne bude tezsi ....:D ja ted jdu na hrbitov :D Citovat
Navrc Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2014 No ja testuju 3d na new tv a pak si chvily dam :D A jak poznas ze jdes dobre nebo spatne ? ja sel predtim na opacnej smer a to bylo to vezeni a byly tam ti tlusti se psama a pak takovy obrovsky se stitama a pak sem zjistil ze sem asi spatne a vracel sem se kus na hrbitov a tama to bylo spravne. Citovat
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2014 No ja zprvu tak ze tam byli az o moc tezsi nepratele kterym si skoro nic neubiral,tak jsem sel jinudy Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 První díl natočen..zatím jsem nadšen a osahávbám si konečně pořádně souboj, kterej je občas kostrbatej ale je to jiný než DS a to mě baví :) Citovat
Navrc Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Zitra kouknu :D No dosel sem k Infiltratorovy a vzdavam to uz dneska du spat radsi :D A kdyz uz vim ze si musim davat staty tak aby sli pouzivat zbrane jeto lepsi :D Citovat
onefootman Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 První díl natočen..zatím jsem nadšen a osahávbám si konečně pořádně souboj, kterej je občas kostrbatej ale je to jiný než DS a to mě baví :) A mas stazenej ten 5 gb patch? Co jsem cetl tak opravuje to padani a fps,ale porad prej blbnou amd karty... Jinak nejvtipnejsi je ze se na vsechny bose da pouzit jedna a ta sama technika:D... Doslo mi to u Final Bosse (Judge) a kdybych mel u sebe Fire resistance shard tak bych ho dal mozna i bez ztraty zdravi.... Jinak uplne v prvni lokaci okolo te vstupni haly je schovano par prekvapeni :-)..... Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 onefootman: Pravděpodobně jsem už stáhl protože dneska jsem hrál 3 hodiny bez pídu a FPS už taky značně lepší..teď připravuji druhou epizodu..a přiostřuje se :) Citovat
onefootman Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 (upraveno) Tak ted hraju New game+ a je to nehoraznej fofr...uz budu u Annihilatora... Upraveno Listopad 2, 2014 uživatelem onefootman Citovat
Navrc Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 kdyz uz vis co a jak tak to jde :) btw toje kterej ubec ? ja ted dal toho pavouka a prochazel sem to abych neco nasel a padl mi stit na 3 sockety. Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Já to mám v češtině takže ty vaše názvy my nic neříkají :) Citovat
Navrc Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Nojo taky bych to tak ale bral jeto lepsi :) Ja ted hledam monastery citadel a nemuzu to nikde najit :/ A uz tam mam toho saska co chce ty hlavy jako q item ale mam jich asi malo nebo nevim este. Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 To já mam lebek plnej batoh ale týpka co je chce jsem nenašel :) Citovat
Navrc Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 No on je hend jak porazis toho infiltratora takovej pavouk velkej . A pak tam pokecas s tou babou a jdes za nim a porad neco mele :D Citovat
onefootman Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Typek co chce lebky je v oblasti portal jak byl bos,nevim ted jak se jmenoval ale mel takovy krabi nohy,ten tyoek s lebkama kdyz jdes okolo tak rika takovy KRUAH nebo co to je:D .... Citovat
onefootman Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 No on je hend jak porazis toho infiltratora takovej pavouk velkej . A pak tam pokecas s tou babou a jdes za nim a porad neco mele :D Hele ja na vsechny tezky soupere jdu stylem ze na ne poslu kouzlo,vetsinou Ram a jak dostanou pecku tak se na ne rozebehnu a obouruc je vezmu po palici Citovat
Navrc Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Jo chodim s kosou a stitem ted no :D a dalsiho bose zatim nwm ted bloudim. A nemuzu najit to monastery.. Citovat
onefootman Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 No tak na tezky soupere zandej stit ,sesli kouzlo a vem je obouruc...jak presne se jmenuje ta mise co ted delas.... Citovat
Navrc Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Find Antanas in the Monastery Citadel Citovat
onefootman Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Hele tam musis pres katakomby myslim...vrat se na hrbitov a vzadu vlevo je velkej vstup do katakomb... Citovat
Navrc Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 ok dik :) uz tam bloudim nekde ve vezeni :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.