Hráč123 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Enemáky který můžeš vyparírovat nebo backstabnout si dáš na jednu ráno...u bosse nebo těch obrněnejch tanků je to problém :) Medium armor určitě snese a meče na obratnost jsou ve hře taky..já osobně kombinují s holí..ta je dle mne velmi mocná v této hře...pomerně rychlá a dobrý dosah.. Největší mínus je že jednu nebo dvě rány zabijou i tebe.. Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Prosimte preloz mi vypapirovat a backstabnout.... Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 parírování je technika odražení útoku štítem nebo zbraní držené v levé ruce..určitě znáš z dark souls..zkrátka nepřítel utočí a když v čas použíješ LT u štítu tak se jeho ptok přeruší a ty mužeš zasadit kritické zranění..Backstab je probodnutí zezadu..u některých nepřítel to jde ale u některých ne..s těmi u kterých to jde není většinou problém.. Citovat
Navrc Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 toje ten posledni ten boss s tema dvouma mecema a jak sou kolem nej ty ohne jakoby kolem celyho placu ? Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 parírování je technika odražení útoku štítem nebo zbraní držené v levé ruce..určitě znáš z dark souls..zkrátka nepřítel utočí a když v čas použíješ LT u štítu tak se jeho ptok přeruší a ty mužeš zasadit kritické zranění..Backstab je probodnutí zezadu..u některých nepřítel to jde ale u některých ne..s těmi u kterých to jde není většinou problém.. Tak parirovani jsem do ted nepouzil,vubec me to nenapadlo :-) Navrc: To neni final boss,spis takovy lehky zpestreni hry:D je docela lehkej,ja ho udelal na podruhy... Citovat
Navrc Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Jezis tak toje nekonecny snad :D ale asi budu sledovat tu buchtu co me tam zastavila zas :) a daji se pouzit nejak ty lebky jak sbiras a chce to ten divnej pan ? :D Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Divnej pan:D ja jsem mu jel dal,ale chtel jeste...a pak jsem se tam uz nevracel,takze nevim...Ale az budu hrat new game ++ tak chci tohle udelat a jeste mi chybi klic k jedny oblasti,kde jsem nebyl tak to chci prozkoumat...ta oblast je videt z hradeb,a vedou do ni kamenny schody,jenze pred nima jsou zamceny dvere.... Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Tak parirovani jsem do ted nepouzil,vubec me to nenapadlo :-)Navrc: To neni final boss,spis takovy lehky zpestreni hry:D je docela lehkej,ja ho udelal na podruhy... Mě právě tyhle věci moc zajímají takže zkoumám jestli jde vyparírovat ten či onen protivník nebo dokonce boss :) Je to riskantní technika někdy ale ten pocit když se na tebe rozeběhne ten první enemák tím bočním švihem sekerou a ty ho vyparíruješ a rosekáš :) úvod do hry jak řemen :) Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 No ja jsem parirovani pouzival v DS a vlastne i v Zaklinaci to bylo,ale tady fakt nevim proc me to nenapadlo...asi se vratim od final bose k tem dverim,zkusim jestli k nim uz nemam klic a cestou si tu techniku nacvicim...Funguje to i na vetsi protivniky? Nemyslim bose,ale treba na ty zmetky s tim dlouhym mecem atd... Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Funguje to na takový ty menší obrněnce ale tam je to riskantní protože ten útok je rychlej a dvě bodnutí jsou smrt :) Na ty velký jsem to ještě nezkoušel..ale určitě zkusím protože propíchnout zezadu nejdou a dostat se přes ten jejich štít je nemožný skoro..3-4 kopance a pak si jednou píchnu kudlou :) Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 No ja ty velky se stitem resim tak ze si vezmu kouzlo Mimic,natvrdo na nej nabehnu a v behu zautocim ve vzduchu obouruc,to same dela i Mimic takze staci 3 rany tezkym utokem a je po nem Citovat
Navrc Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 A jak otevirat ty cerveny truhle ? nebo spis s cervenym symbolem Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Jeste celkem dobra vec co muzu doporucit (nefunguje ale na vsechny) je dat si runu s jedem do te kouzelne rukavice a zvolit projektil...Ne jenom ze jim jed ubira zdravi ALE celkove je zpomali! A to o dost...zkuste:D Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Ty cerveny truhly,lebky a ta zamcena lokace jsou posledni veci co mi chybi a budu se na ne ted soustredit...zatim me ale nenapada jak je otevrit... Citovat
Navrc Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 dneska sem nejakej prehranej nedari se mi a zkoumal sem tvoje trofeje a ses o kousek dal no :) .. btw toto je co doufam ze to neni nejakej boss :D https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10749972_4802740722068_5079266253118112850_o.jpg Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Tuhle fotku jsem delal taky,nebo je to moje? :D ... Uvidis,nebudu ti prece kazit hru...:D Takovej kulíšek to je,no :D Citovat
Navrc Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 To jsem delal dneska cca hodku z5 :D by jsme pak mohli pokecat pres party :) No jako dneska uz sem chytl hodne nervy jelikoz tam je na kazdym druhym rohu wizard a ty jejich spely sou na posrani kor kdyz tam nabehne ten sasek s 2h mega swordem co musis znicit tu jeho dusi nejdriv nekde v urne. A nahore me zabil nejakej nasranej strom s lebkou kterej mi dal hned ik takze abych zitra zas hledal cestu kam jit :/ Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Tak pokecat muzeme,ale ja jsem ted na nocni...tak jedine zitra pres den...proti spellum pouzij lightning defence shard Citovat
Navrc Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 aha sakra tak to se nepotkame asi. ja dodju asi az kolem 5. a musim maknout at to mam dohrany uz abych znal uz spravnou cestu. nechci se koukat po netu toje pak nuda. Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Njn....a kde zase bloudis Citovat
Navrc Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 No nekde kolem toho bose nevim jestli jit na nej nebo jit dal tou druhou cestou k nemu sem si otevrel to rukavici bylo to zavreny jak v te citadely Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 No tam je to trochu zmateny... Musis najit paku co zvedne kamenou desku k dalsi pace co je u toho velkyho tučnyho pana co mlati pesti.... Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Jinak jsi psal - at to mam dohrany- s tim jeste moc nepocitej,jeste mas pred sebou 3 bose ale hlavne cesta k nim je rekl bych docela trnita a to hlavne obtiznosti.... Citovat
Navrc Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Ok tak to jsi me uklidnil :D aspon bude co delat. No ja nemohl porazit toho stema dvouma swordama ale pak me kamos poradil at si dam lehky boty atd a slo to hned znat ta rychlsot uhybani atd. Citovat
onefootman Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 To jo...Ja mam vsude tezky brneni ale hrudnik mam medium a je to znat...bez rychlich kotoulu jsi v haji...Toho s dvouma swordama jsem udelal tak ze vzdycky kdyz se na me rozebehl a udelal pak ten trojitej utok tak jsem mu dal uder a tak furt dokola...a kdyz kopal tak jsem pouzil Ram... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.