kobram Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 ...jaká je prosím aktualní nabídka ps+ na říjen, a kdy končí..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dyplodok Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Spelunky, Pix the Cat a jeste jedno... konci za cca 7 dnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Ahoj,A co bude na listopadu se dá zjistit někde? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dyplodok Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 nejdriv to zverejni na twitteru tusim a to se jeste nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazafka Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Jakto ze neni drive club? Nebo to jsem propasl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Ten ani nebude prostě Sony sliby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobram Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 drive club v ps+ dle sony odloženo na neurčito...na to že ta hra měla být vlajkovou lodí služby v letošním roce je to malý skandál...nabídka ps+ se mi zdá celkově dost slabá....uvažoval jsem o tom ale budu to ještě dost přemýšlet než vysolim 1200 ká.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.