Marr Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 (upraveno) Update 2.00 prinesl novinku v podobe funkce Share Play, ktera umoznuje pujcovat libovolnou hru po dobu jedne hodiny, klidne i nekolikrat denne. Pro vice info viz. video: Ja to hned vykopnu, byl by nekdo tak hodny a pujcil by mi The Evil Within? :) Na oplatku muzu nabidnout Driveclub a Shadow of Mordor. Upraveno Říjen 28, 2014 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 (upraveno) Schanim lord of the fallen,watchdogs muzu nabidnout Driveclub,battlefield,PvZ,Killzone Upraveno Říjen 28, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Nemá někdo na půjčení Diablo 3? Můžu nabídnout FIFU 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 no a už jste to tedy někdo vyzkoušel? jak to funguje, nebo nefunguje? jak máte rychlý net, jestli vam to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 (upraveno) Ja bych to klidne vyzkousel, mam 12MB net, tak jsem zvedav. Mohu nabidnout ale jen Battlefield, pripadne bych chtel videt Aliena. Kdyby byl zajem, muj nick je dejf_cz Upraveno Říjen 29, 2014 uživatelem Dejf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pardal Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Muzu klidně pujcit Evil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 chtel bych si vyzkouset infamous second son, muzu pujcit FIFU 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Rád bych vyzkoušel share play. Mám fifu 2014, watch dogs. Nemáte někdo drive club? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Muzu klidně pujcit Evil... Ahoj pujcis mi evila ? Pujcim driveclub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Zdravím lidi taky bych jsi to rád zkusil jak to funguje a zkusil nějaké nové hry. Rád bych jsi zkusil Drive Club a Evila. Já mám Destiny,Nhl 15,Fifa 14 a Killzone a bude ještě Nové CoD a pak bude far cry 4. Takže kdyby měl někdo zájem můžeme se domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Zdravím lidi taky bych jsi to rád zkusil jak to funguje a zkusil nějaké nové hry. Rád bych jsi zkusil Drive Club a Evila. Já mám Destiny,Nhl 15,Fifa 14 a Killzone a bude ještě Nové CoD a pak bude far cry 4. Takže kdyby měl někdo zájem můžeme se domluvit. Ahoj tak to mužem zkusit mám driveclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Když to tak vezmu tak už jsem z jedním na driveclub domluvený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 OK jak chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Ale jestli si chceš něco zahrát ode mě tak není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Možná destiny bych rad zkusil !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Jo tak není problém stačí se domluvit a můžeš zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 OK tak mužem hned ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 No ještě jsem to neviděl jak to funguje přes share tak jsem zvědavý takže můžeme to zkusit na chvilku teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 OK OSN mám jardafil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Tak jsem si tě přídal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Super mužem to testnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Tak jsem to zkoušeli s jfilip47 a vše jelo v pohodě jak přípojení tak obraz prostě pohoda ;-) A i když to možná bude znít dost blbě což já jsem nevěděl samozřejmě potřebujete k tomu Plusko to mě netrklo. Já ho mám ale jfilip47 nemá takže asi tak ale jinak pohodička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Už jsem to aktivoval vyzkoušel a fachci to suprove jen ještě ta kvalita obrazu by mohla byt lepší ale jinak OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Tak paráda tak jestli budeš chtít do destiny tak se můžeme pak domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Jo určité jo nějak se domluvine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.