vmachalik Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Mám problém, že po připojení PSP Slim k mojí TV pomocí AV Cable (kompozitní - 3x cinch) se obraz objeví pouze černobíle. Televizi mám klasickou starší pětapadesátku Mascom. Musím jěště někdě něco nastavit? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Mám problém, že po připojení PSP Slim k mojí TV pomocí AV Cable (kompozitní - 3x cinch) se obraz objeví pouze černobíle. Televizi mám klasickou starší pětapadesátku Mascom. Musím jěště někdě něco nastavit?Dík. posle me je to tou televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Zkus jiný AV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kylle Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 je to televizí,je moc stará,psp si s ní prostě nerozumí..když sme měli doma ještě starou ruskou,a připojil sem k ní PS1 tak to taky bylo černobílé...s novou telkou nebyl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 13, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 TV ti nepodporuje ntsc zobrazeni , mel sis to precist na zadni strane toho obalu od kablu nez sis to koupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imby Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 muzu se zeptat v jakym rozliseni to potom pracuje ??resp jestli se obraz roztahne na TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Obraz se neroztahne. Bude so zobrazovat v rohu televize jenom vyrez - maximalni rozliseni ktery PSP umi (480x270). Edit: bude to vypadat nejak takhle -> http://www.youtube.com/watch?v=KsP7y4ubJKo&feature=related jak pise tekken, jenom menu je na celou polochu TV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 TV Out má PSP 720*480.....přes Scart je to roztáhlý přes celou TV..přes 5 cinch taky ale hry jsou v menším výřezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruspe Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 TV Out má PSP 720*480.....přes Scart je to roztáhlý přes celou TV..přes 5 cinch taky ale hry jsou v menším výřezu takže jestli to chápu, tak filmy pudou přes celou obrazovku a hry ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Melo by to tak byt, cele XBM, vide a fotky by meli jit fullscreen jenom hry se zmensuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuClear Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Cetl jsem, ze pro zobrazení her z PSP na TV musí být použitý kabel PSP-DVI, protože výstup je progresivní 480p. http://gamehouse.cz/playstation-psp/psp-slim-dvideo-cable-5247.php Podmínkou je TV s digitálním vstupem DVI nebo jsem viděl redukci DVI-HDMI. Prokládaně PAL jde výstup pouze filmů a obrázků a na to stačí PSP-videokabel klasický. http://gamehouse.cz/playstation-psp/psp-slim-av-cable-5213.php nebo komponentní http://gamehouse.cz/playstation-psp/psp-slim-component-av-cable-5214.php Má někdo praktickou zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 blbá otázka,ale de TV cabel i na Fat?dík,a sorry že klepu téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ledy Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Ne, to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 koukni do nastavení tv jaký tam maš vstup na tom vstupu (např av1 do kterého to máš připojeno) buť tam máš video nebo s-video .... nebo nějak tak ... skus to prostě změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.i.f Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Dnes se mi dostal do ruky propojovací kabel s Tv typu PSP - DVI (má být lepší pro hraní her). Jenže jak sem koukal na konektory od TV, tak jsem našel jen scart, HDMI, VGA a kompozitní (5x cinch). Problémek mi ovšem spočívá v tom, že se mi na netu nedaří najít redukci pro mou tv.:blink: Nevíte někdo o něčem? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kylle Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 takový malý dotaz: když mám component kabel (5x cinch),a na televizi mám jenom dva cinch audio a jeden video(s-video),půjde to s tíkm kabelem?to nevadí když budou dva cinche nezasunuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruspe Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 takový malý dotaz: když mám component kabel (5x cinch),a na televizi mám jenom dva cinch audio a jeden video(s-video),půjde to s tíkm kabelem?to nevadí když budou dva cinche nezasunuté? já sem to osobně nwzkoušel, ale myslim, že tu někdo psal že to pak de černobíle nebo jak, prostě logicky, ten co má 5 cinchů, tak dva jsou na audio a pak pro každou barvu je jeden cinch, takže když budeš mít zasunutej jenom jeden = jedna barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kylle Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 acha...to je blbé,to by chtělo nějakou redukci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuClear Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 acha...to je blbé,to by chtělo nějakou redukci Ne, redukci to nechce. Chce to přímo kabel PSP - 2 CINCHE. http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/psp-slim-av-cable-5213.php Ale pozor, přes tenhle kabel mají jít pouze přehrávat filmy! Hru si přes TV nezahraješ. Snad má být problém v tom, že výstup hry jede v progresive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuClear Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Dnes se mi dostal do ruky propojovací kabel s Tv typu PSP - DVI (má být lepší pro hraní her). Jenže jak sem koukal na konektory od TV, tak jsem našel jen scart, HDMI, VGA a kompozitní (5x cinch). Problémek mi ovšem spočívá v tom, že se mi na netu nedaří najít redukci pro mou tv.:blink: Nevíte někdo o něčem? :idea: Použij redukci DVI - HDMI. http://www.alza.cz/redukce-hdmi-dvi-hama-dual-link-d79459.htm ještě si zkontroluj, aby sedělo na konektoru jestli se jedná o SAMICI nebo SAMCE! DVI kabel má být nejkvalitněší způsob přenosu obrazu z PSP, který přenese i obraz z her a půjde tak na hrát na TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.i.f Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Ten můj konektor sem špatně popsal - je to: D-video odkaz http://gamehouse.cz/playstation-psp/psp-slim-dvideo-cable-5247.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kylle Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 taky ho mám,co s ním?potřeboval bych ho strčit aspoň do lcd,je tam vga a takový ten bílý,dvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.i.f Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 jo, asi máme smolíka mno :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 neda se to nejak udelat pres usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pener1468621363 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 ahoj lidi,mam prosbu mam tenhle kabel http://gamehouse.cz/playstation-psp/psp-slim-component-av-cable-5214.php a potreboval bych na nej prechodku na scart.uz driv sem to tu nasel,ale tet to tu nemuzu nikde najit,hledam nekoho,kdo na nej daval ten odkaz,nebo vi kde se da ta prechodka obednat.kdyz tak mi pls poslete do schranky odkaz.diky moc za pomoc jo a pls nemate nekdo odkaz na ten kabel pro psp DVI?diky diky diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.