750 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Zdravim, mel bych dotaz,jestli uz se vi, zda-li hra bude potrebovat nejakou instalaci, nebo pojede z jednoho DVD jako jeji predchudce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Zdravim,mel bych dotaz,jestli uz se vi, zda-li hra bude potrebovat nejakou instalaci, nebo pojede z jednoho DVD jako jeji predchudce? Díval jsem se na hardwarovou specifikaci PC verze a je tam uvedeno u položky "Volný prostor na disku" 15 GB. U Far Cry 3 to bylo 12 GB. Takže z těchto údajů usuzuji, že hra bude na jednom nebo maximálně na dvou DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Tak oficialne to na PC potrebuje 30 GB,takze si myslim,ze to ty 2 DVD budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 jinak unikla mapa far cry 4. máme se na co těšit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 tak a máme to venku, zatím pro RGH: Far.Cry.4.NTSC.XBOX360-iMARS Title..........: Far Cry 4 Genre..........: Shooter Region.........: NTSC Platform.......: XBOX360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Tak oficialne to na PC potrebuje 30 GB,takze si myslim,ze to ty 2 DVD budou Verze pro PS3 už je venku Far.Cry.4.PS3-iMARS a velikost je 8.90 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 na to máš ovšem ps3 verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 na to máš ovšem ps3 verzi :) Víme. Jen glosuji, že Far Cry 4 na XBOX360 bude s největší pravděpodobností na jednom DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 (upraveno) tak nakonec mi to na RGH nejde.. převedeno pres xbox image browser, dash 2.0.16747.0 edit: tak pres iso2god mi to jde. je tam slozitejsi presun souboru pres image browser Upraveno Listopad 14, 2014 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 tak za mě hra super, jen sem rozmlsanej grafikou xbox one.. ale je to o dost lepši jak far cry 3, žádny bugy ala assassin zatím nevidím.. až to vyjde v cz tak to bude hodně dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Mám predobjednavku a psali mi, že hra bude potřebovat instalaci cca 5gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 dany_ to ma vycházet v cz jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Instalace 3,7gb.. Bude to mit cz lokalizaci vsechny platformy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 (upraveno) Jen informačně, instalaci na RGH nepoužiješ! ikdyž jí nainstaluješ, nefunguje, hra to prostě na RGH nebere! ( náká snaha proti RGH ) obejdeš to jen tím, že vše ze složky installation1, překopíruješ do základ hry. Tento postu je jen a pouze na hru, která obsahuje složky, né na iso2god -- tam to bordel nedělá Upraveno Listopad 15, 2014 uživatelem despe1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 nic sem neodebiral, převedl přes iso2god a funguje to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmsgcz Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 mam hru prevedenou v xbox image browser a hra mi na rgh jede 1. spustit hru a osouhlasit instalaci 2.po instalaci nakopirva vse ze slozky instalation1 nakopirovat do hlavni slozky hry 3.spustit a hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 Je tato verze v češtině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 neni a je to pouze pro RGH verze AJ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 co sem se dozvedel.. cestina je o5 neuplna jako v poslednim assassinovi.. proc to ubisoft dela? nejhorsi studio s EA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 RGH mám takže by to mělo jet, ještě jsem na to neměl čas. Čeština se dá stáhnout dodatečně? Případně, mohl by někdo poslat odkaz ke stažení? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 pokud ji někdo neudělá ofiko tak ne.. jinak bude cz lokalizace az vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 Aha, já jsem myslel že už tu částečnou češtinu někdo má a dá se to někde stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 pokud mas RGH je navod co smazat za slozky aby jsi mel komplet lokalizaci... zde prevzat návod z jiného fora: ,,Tak CZ jde aktivovat dobře, stačí smazat soubory jiných jazyků typu sound_ : sound_brazilian.dat, fat : french, mexican, spanish a NECHAT : sund_english. dat,fat a sound.dat,fat . Začátek najede ihned do CZ, pak stačí skočit do nastavení hry a změnit jazyk na češtinu a je to, hra už bude napořád CZ :-),, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 17, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Prý verze FC4 PL jede v češtině ihned bez jakýchkoliv úprav, ale nemám odzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Pro RGH.. Návod co tu dal DANY tak funguje ;).. Tímto mu děkuji za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.