houba2007 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 Precti si všechny odpovědi před tebou Citovat
Yaman Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 Precti si všechny odpovědi před tebou Přečetl, ale nenašel jsem, zde žádnou odpověď na můj problém. Nemám RHG, pouze FLASH, takže nevím si rady, poradíš? Citovat
Yaman Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 Abgx projeto? Projeto, ale vyhozeny nějaké chyby červeně, právě nevím jestli to není tím, ale jak to v tom ABGX opravit? Citovat
houba2007 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 soubor .ini v ABGX máš ????<br /> <br /> pokud ano tak dále<br /> <br /> dva nejdůležitější soubory - iso a dvd - dvd si schováš a jdeš na iso - klikneš pravým dáš vlastnosti - když tam je zaškrtlé jen pro čtení tak to dáš pryč někdy je tam i odblokovat na to taky klikneš - pak dole použít a ok<br /> <br /> a můžeš do ABGX360 - to ti udělá dvd nový - poprvé to necháš dojet do konce a občas je něco žluté - dáš ještě jednou projet a už by vše mělo být zelené <br /> <br /> a můžeš pálit iHAS - já rychlost 4x<br /> <br /> dělal Assassina : Rogue , FAR CRY 4 a hraju<br/> Citovat
Yaman Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 soubor .ini v ABGX máš ????<br /><br /> pokud ano tak dále<br /> <br /> dva nejdůležitější soubory - iso a dvd - dvd si schováš a jdeš na iso - klikneš pravým dáš vlastnosti - když tam je zaškrtlé jen pro čtení tak to dáš pryč někdy je tam i odblokovat na to taky klikneš - pak dole použít a ok<br /> <br /> a můžeš do ABGX360 - to ti udělá dvd nový - poprvé to necháš dojet do konce a občas je něco žluté - dáš ještě jednou projet a už by vše mělo být zelené <br /> <br /> a můžeš pálit iHAS - já rychlost 4x<br /> <br /> dělal Assassina : Rogue , FAR CRY 4 a hraju<br/> Aha. to vyzkouším, a to .ini tam asi nemám, to tam vložím jak? Teď jsem mimo domov, takže to vyzkouším nejdříve ve středu, ale i tak díky za radu, kdyby něco určitě opět napíšu, už jsem si zničil docela dost DVD :-D tak to musím rozlousknout Citovat
houba2007 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 Na foru je nekde navod Citovat
Yaman Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 Na foru je nekde navod Podívám se, zkusím to jak píšeš a uvidím, tak ještě jednou díky za rady, snad se mi to povede. Citovat
jnck Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2014 Dohrano a splneno vse co hra nabizi :))))) Citovat
jaaty Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2014 čau, můžeš mi napsat, odkud si dá stáhnul FarCry 4 pro Xgd3? Dik Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 15, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2014 Pokud pouzijes google nebo seznam urcite ti to najde odkud stahnout tuto hru, je i nekolik ceskych/slovenskych webu s odkazy na stazeni! Citovat
lama37 Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2015 Zdravim zkoušel někdo z vás rozběhnout to nové DLC? Já když ho nakopíruju do xka tak ho v menu nevidim a přestanou mi jít plnit vedlejší mise :( . Jestli někdo ví co s tim tak budu rád za každou radu. Citovat
Attila Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 (upraveno) Taky se chci zeptat jak je to s DLC.Jestli se má nakopírovat přímo do hry,nebo někam jinam.nakopíroval sem ho do hry a nic to nedělá. Díky. To nikdo z vás ještě neinstaloval DLC ?? Upraveno Únor 9, 2015 uživatelem Attila Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 9, 2015 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 DLC patri na interní HDD do \Content\0000000000000000\hra cislo\00000002\ Je potreba mit stazeny posledni TU a melo by to fungovat. U teto hry jsem DLC nezkousel. Citovat
Attila Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 (upraveno) Co myslíš tím TU? Upraveno Únor 9, 2015 uživatelem Attila Citovat
Attila Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 Tak sem to dlc hodil jak si psal a když spustím hru,tak to v rohu píše že aktivace některého obsahu potřebuje aktualizaci hry. Co stím,že by to TU? Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 9, 2015 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 TU = TitleUpdate aneb aktualizace hry V FSD najed na hru, zmackni Y a vyber TU stahni, aktivuj, pak by ti melo jet i DLC Doporucuju si procist par veci o RGH, protoze to jsou podle me, zaklady ktere je treba vedet pokud pouzivas RGH. Citovat
Attila Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 Tak žádný aktualizace pro tuto hru nejsou.A DLC tudíž nejede. Citovat
lama37 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 Mě to taky v xku nenašlo žádný TU tak jsem ho nakonec našel na netu a musí to být TU 4 Citovat
Attila Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 A nemuzes mi prosim hodit do sz odkaz odkud si to stahnul. Diky moc Citovat
representmajkl Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2015 [h=2]FarCry 4 nelze spustit-černá obrazovka a název hry vlevo dole nebo se úplně sekne xbox...[/h] Včera jsem hru spustil normálně a dnes se hra nenačte. Pouze černá obrazovka s názvem hry a někdy se sekne i xbox. Jiné hry fungují normálně? Xbox byl připojený k netu. Měl někdo stejný problém? XBOX 4GB s RGH. Nemůže to být tím, že nemám žádné volné místo na interním disku? Díky za odpovědi! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.