Jitus Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Ahoj, jsem asi lama..... Jak se dá na pozadí nahrát nějaké theme? Na změnu barvy jsem přišel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazafka Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Usuzuji ze se casem objevi dalsim updatem nebo se otevre polozka v psn ke stazeni, zatim jsem nenarazil na nic noveho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 No tuším že tu někdo psal že by to mělo být ke stažení na PSN pod GAME/EXTRAS ale u USstore, tak nevím musíte vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Presne tak...na US store je to v Games/Extras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Přihlaš se do store přes PC a tam jsou ke stažení 3 témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Říjen 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 jj... díky, už jich tam je 5 kousků :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Jaka je presna adresa na us store ? a jak to pak dostanu do ps 4 ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Jakoukoliv adresu US si najdi na netu, vytvoř si profi stejně jako u CZ store a pak stahuj Games/Extras. Po nainstalování najedeš seting/theme a zvolíš pozadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Budu to stahovat na Ps4 ? a kam mam dat to us ? Jako www.psstore.us ? Jsem laik takze vůbec nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Na cz stroru jsou tri temata ke stazeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Všecko děláš na PS4. Dáš vytvořit nový účet a tam lupneš tu US adresu. Jak píše kolega, už jsou i na CZ store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 jo jo,na nasem storu jsem to nasel,dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jitus
Ahoj, jsem asi lama..... Jak se dá na pozadí nahrát nějaké theme? Na změnu barvy jsem přišel :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.