Pan Psychousek Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Zdar, mohl by mi pls někdo vysvětlit jak je to s DPH při nákupu kartou z US store? Hra stojí 59,99$,takže se mi hned stáhne z karty těch cca 66$ nebo to bude až nějak později??? Používám totiž na platby po netu virtuální kartu, kde jsou ty údaje pro platbu pouze dočasné. DIK MOC ZA INFO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pan Psychousek Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Diky vsem za vycerpavajici rady:-D....ani strejda google mi nedal potrebnou odpoved, tak sem to proste zkusil a zadnou dph mi to nezauctovalo....jen 59,99$... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmo Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Já čekal až ti někdo odpoví:-D. Chci koupit halo zbUS store a taky lěbto zajímalo jakbto je. Zatím jsen nakupivalbjen na českém store. Takže vše v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pan Psychousek Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 jj vse v pohode....zalozil jsem si na to novy profil,abych ho mohl s nekym do budoucna sdilet a nemuset tak davat pristup ke svemu hlavnimu profilu....i kdyz to je cz ucet,jen sem prepnul konzoli na us region,pridal cz kartu a fakturacni udaje zadal na aljasku...dph to nestahlo zadne-nevim jestli jen v tomhle pripade nebo je to tak vzdy...byla to moje prvni hra placena timhle zpusobem...po platbe sem kartu z profilu odebral aby me nestahli dodatecne...pak konzoli prepnul zpet na nas region prihlasil hlavni profil a stahnul....zatim vse jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Už si žádnou dodatečnou daň neúčtují,mám us profil jako hlavní a už tam nakoupil víc věcí.Jen jak oslabuje koruna tak se zdražujou hry pro nás.Pár měsícú zpět mě ještě vyšlo Diablo na 1200,Sunset už teď na 1330.Ale pořád míň než na cz storu nebo než disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmo Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Tak paráda,koupím tam Halo... A nedáte mi někdo US adresu:-)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmo Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Joooo,tak diiik za 5u adresu:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartiik44 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 dej tam adresu třeba bílýho domu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.