kuba.s Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 zkoušel jste někdo nasdílet Demo např. Fifa 2015 ? ja jsem zkoušel ale nejde mi to tak se ptám jestli dělám něco špatně nebo to přes demo prostě nejde.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Musíš mít plusko jinak to nejde !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba.s Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 mám pocit že jsem to na učte kde plusko mám zkoušel a nešlo mi to ale radši to ještě vyzkouším,mě jde oto jestli to někdo zkoušel ale jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vesy23 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Ahoj, řešil jsem taky tenhle problém, že mi funkce share play nefungovala. S kamarádem jsme měli oba aktivní plusku a hlásilo to chybu NAT type. Aby share play fungoval, tak musí mít oba uživatelé NAT type 2, nebo nižší ( zjistíš v nastavení, informace o připojení) Abychom se dostali z NAT type 3 na NAT type 2, tak jsme si museli aktivovat veřejnou IP adresu. Po aktivaci už to šlape v pohodě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZatlpE Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 jak se aktivuje ta veřejná IP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 ZatlpE: Většinou se zaplatí u poskytovatele internetového připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 digisol Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 resil jsem to v jinem vlaknu sral sem se s tim tejden ale ted vse funguje jak ma a napripklad ja zalozim party (hlasova komunikace) zapnu shareplay dam ti ovladac na dalku tobe se ukaze moje obrazovka a muzem hrat nhl proti sobe ... zkouseli jsem to kdyz mel druhy ucastnik net jen 4/2 a i kdyz se to obcas trhlo bylo to hratelne... kdyztak si me pridej na psn - digisol10 a muzem zkusit ja mam net 100/100 tak stream mi jede dobre :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba.s
zkoušel jste někdo nasdílet Demo např. Fifa 2015 ? ja jsem zkoušel ale nejde mi to tak se ptám jestli dělám něco špatně nebo to přes demo prostě nejde.Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.