Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox Live gold free hry


Hráč123

Otázka

Zdárec, nikdy jsem xbox neměl takže sem byl zvyklý jen na ps+. Teď mám XONE a absolutně nevidím ve storu žádnou záložku jak se přesunout na free hry...musel sem je manuálně najít dle wiki. Exituje nějáká záložka? Také když jsem je chtěl stáhnout chtělo to zaplatit Gold pčet i když už mám aktivovaný 14denní trial co byl ke konzoli kterou mám 3 dny. Může někdo poradit kde je zakopanej pes?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zatím Sunset Overdrive..určitě budu kupovat horizon 2 protože demo mě nadchlo a za pár dnů přibude halo kolekce..to jsou zatím moje hry v hledáčku pro tuhle konzoli..případně ještě možnné diablo 3 tam záleží na kterou konzoli ho seženu levněji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To já mam 14 gold trial a pár her zadarmo mi šlo stáhnout i ještě před tím než jsem ten 14day nainstaloval (ale jen killer instinct, golf, a tyhle nic moc) a po nainstalování 14day trialu mi jdou stahovat i Dema a vůbec se mi ukazujou snad všechny hry. Ale rovnou se chci zeptat, jsem taky nováček, jak to funguje, na co je to gold členství - k čemu ho potřebuju, kde se dá nejlépe koupit, případně s nějakou hrou zdarma nebo něco takovýho?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu