Dylyna Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Ahoj, máme doma konzoli PS3 a velkou hromadu her, uvažuji o koupi PS4. Dají se ne PS4 spustit hry, které jsou zakoupeny na PS3? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Hry z Ps3 ti na Ps4 nepůjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dylyna Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 myslel jsem si to, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 ahoj, jednoduchá rada, nech si doma i ps3 ;) Také mám na ni hodně her a pokud si budu někdy v budoucnu brát ps4, tak trojky se rozhodně zbavovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dylyna Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 To je i pro mě zatím jediná možná varianta, jelikož mám na trojku hry, který bych nedal pryč ani za mák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.