hackys Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Herni svět má taky nejlepší cenu, takže jsem bral tam. Kdyžtak kdo by pak chtěl zahrát, tak si mě pridavejte. GamerTag: FakinLaus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Joo já už to mám u nás na depu takže zítra hned dám vedět jaký to je :) taky ze herního světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Na facebooku herního světa (Kuma) je zmíňka o tom, že občas něco doskočí a framerate padá pod 24 ..Ještě to ale oficiálně nevyšlo tak třeba to spravi Na ps3/x360 to padalo i pod 19fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 urco budou nejaky patche, nebo title updaty.. :) to nějak vychytaj ale snad to bude cajk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 uvidíme... o ACU taky psali, jak je to v prd.eli a já osobně sem se s ničím takovým nesetkal... asi sem měl kliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Jestli ti to jede plynule na 30 a občas při nějaké explozi spadne na 25, tak to nevadí. Rockstar není ubisoft. Určitě to bude mít o dost lepší grafiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 next-gen gameplaye: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 ty vole tak grafika je teda hodně hezká... to bude proparenejch dni :D doufam ze to bude takhle furt plynuly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Neskutečně se těším. GTA 5 jsem skoro dohrál na X360 a pak jsem udělal asi 30lvl na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 tak konečně sem se doplazil z práce.. hned instaluji. dám vedět jaky to je :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 jojo dej vědět :) mě před chvílí přišla smska z herního světa, že mi hru zítra doručí do práce DPD (pošta stojí za prd :P ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 (upraveno) Uz dorazila na zasilkovnu vyzvednuto az me mala pusti k xboxu dam to tam Upraveno Listopad 18, 2014 uživatelem n8bik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 je to náááááádhera, ta hra má úplně jiný rozměr... prostě bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 (upraveno) tak naprostá bomba, grafika, plynulost.. načetl se mi muj týpek z GTA online, akorát teda hraju zatím sám.. :D už verze 360 byla našláplá ale tohle teda je... :P :P Upraveno Listopad 18, 2014 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Já už slintám asi hodinu až z toho mám mokrý tričko :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Musel jsem si zvykat na ten rozmazaný "pruh" v horní části obrazovky,ale už v pohodě ani nevim jestli to jde někde vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 další zjištění...když se proběhnete po pláži stopy v písku zůstanou snad kilometr za vámi,ale když jsem se vzdálil od mého auta cca 100m zmizelo (asi ho někdo ukradl) :D to mi strašně vadilo u 360 a asi to zůstalo i bohužel u next-gen :( doufám, že se aspon auta (se kterým se zrovna jede) najednou nezačnou jezdit všude kolem:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 fakt super hra.. kdyby někdo hrál online klidně si mě přidejte nick: danylakomy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Dany_ jsem si te pridal mam nick : jrk123654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Můžete někdo potvrdit nebo dát odkaz v jakém rozlišení a při jakém frameratu to běží? Je to na ps4 a XONE stejné? rozhoduji kterou verzi vezmu a protože na ps4 mám co hrát tak bych preferoval XBOX ONE verzi za předpokladu, že není ošizená proti ps4 verzi. Díky chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Samozřejmě se teď všichni předhánějí, že na tu jejich konzoli je to lepší,ale běží na obouch full hd 30FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 mě osobně se to líbí více na Xone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Zítra nebo pozítří by mělo moje GTA připraveno k vyzvednutí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Díky za porovnání..může to být nastavením ale nechtěl jsem za stejný peníze dostat hru třeba v 900p a 30FPS když bych mohl dostat FHD a 60FPS. Pokud ale obě verze běží stejně tak beru XONE. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Vypnout to jde v nastaveni display a in-game depth of field effects Ok díky a nevíš co mění to první nahoře v nastavení "Display"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.