hackys Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Dnes jsem si GTA vyzvednul. Kdyby chtěl nekdo zahrát Online, tak si mě přidávejte. GamerTag: FakinLaus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 jak zjistím, jestli se mi přiznal bonusový obsah za to, že jsem přešel z old-gen na next-gen? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FairThunder Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Můžu se zeptat na nějaký detaily? Třeba jak se troubí ? Taky mě zajímá jak se přepíná do tichého režimu(myslím když se někam potichu chci vkradnout) má to být L ale mě to nikdy ničim nejde jen někdy to najednou přepnu a vůbec nevim jak a ani se z toho pak nemůžu dostat. Poslední (zatim) věc je, proč mi nejde zvuk přes headset? Je to vůbec na to? Headphone výstup v Settings v gta sem nastavil a nic...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FairThunder Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Jo levá analogová to znamená stlačit to kolečko ?!... Ahá tak já pořád myslel že LT... Takže musim mít normální sluchátka do televize ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 jak zjistím, jestli se mi přiznal bonusový obsah za to, že jsem přešel z old-gen na next-gen? Díky Na peníze je kód uvnitř krabičky hry. Ostatní bonusy by měly také fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Tak už taky hraji...celkem to jde od posledního GTA co jsem hrál..to bylo asi SA. Jen mě mrzí že to opravdu neklaplo na 60fps..někdy my ty auta dávají zabrat :) Xbox ID:LikeToPlayAlot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 jak jedete na burze ja dal do akcii 300 tis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 ................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 dají se ve hře nějak vydělávat peníze? Kromě těch velkých loupeží... Prachy pořád mizí a mizí, ale žádné nepřibývají :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Jedna z možností jak sehnat peníze je najít poklady v moři nebo vydělat na burze http://www.rockstargames.cz/jak-vydelat-jmeni-na-burze/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 (upraveno) Tady jsem udělal menší video z balení GTA 5. Pokud by byl zájem o videa takového typu, tak v tom budu milerád pokračovat :) Upraveno Listopad 25, 2014 uživatelem hackys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 zdravim, jen jsem se chtel zeptat jak dlouho se vam gta instalovalo z disku, dekuji, me se instaluje uz hodinu a mam tam 45%, je to normalni?instaluju to uz podruhe, protoze me hra pred tim furt padala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Taky jsem měl problém,ale u Horizon 2 tam to trvalo snad 2 hodiny. GTA V i s prvním update bylo do hodinky hotový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Je to fakt hrozny tyhle instalace,to bych to mel rychlejc stazeny,to prodam a hotovo,to je furt neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Je to fakt hrozny tyhle instalace,to bych to mel rychlejc stazeny,to prodam a hotovo,to je furt neco Ta hrá má přes 40 GB, pokud se nemýlím, tak co bys chtěl? Já teda nikde problém nevidím. S SSD diskem by to bylo samozřejmě něco jiného, ale potom by byla jiná i cena konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Instalace trvala dlouho ale hra naprosto bez potíží...borci v ps4 sekci se hra zase zasekává..někdy je to duchařina a je lepší nechat instalovat a jít od konzole než se hned v nečem hrabat nebo to spouštět částečně nainstalovaný. Taky může být vadnej disk nebo laser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 když vydělávám na misích assassin u lestera na burze.. muzu ty akcie koupit u vsech trech postav a pak je prodat a vydelat na tom nebo jen u franklina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FairThunder Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Prosim prosim, když se peru, dá se to i něčim jinym než jen pravou páčkou? myslim nějaký jiný údery, kombinace, drsnější útok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 B, X, A nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aa21aa Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Pecka Gamesa. Online zatim sam, snad bude nekdo do party. Chce to poradne zaparit. Nick: Lopanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 tak po novym roce se muzeme tesit konecne na loupeze zde video https://www.youtube.com/watch?v=2SmYQG8jjYo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 nevíte někdo kde jsou ty bonusový prachy? Zadal jsem kod v singlu mi to napsalo něco že byly připsány ve story modu,ale ani jedna postava je nemá (500tis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 a na bankovní účet ses podíval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 v singlu je bude mit franklin tak se mrkni. me se pricetly hned.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 jj pravda má je jen Franklin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.