dany_ Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 protoze s franklinem muzes nahrabat nejvic penez.. dohral sem hru a na konci hry sem mel 16 mega.. na akciich sem to otocil a mam 504 mega :D takze muzu smele delat bordel a utracet.. a railgun je fakt pecka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FairThunder Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 B, X, A nefunguje? Mě teda ne , A je běh B je podle mě to samý co pr páčka a x si teď nevzpomínám ale taky to neni... ale teď mě zase zajmá něco jinýho a sice, jak se hrajou šipky? Pravidla ... Je to nějak že mam házet postupně míň a míň bodů nebo očem to je? i tak vždycky prohraju ale.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Založil jsem CREW pokud by jste měl někdo zájem se připojit, napište nick a já vám pošlu pozvánku. Ať je s kým hrát :) http://socialclub.rockstargames.com/crew/cf_crew_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daysleeper69 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Poslal jsem žádost, je crew aktivní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Přidal jsem tě, ale zatím tam není moc lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daysleeper69 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Jo? Mám tam, že žádost pořád čeká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Aha. Tak to prosím pošli ještě jednou. Nějak se v tom zatím neorientuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Ale když tě chci pozvat já, tak to píše, že jsi pozvanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daysleeper69 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 vyřešeno, moje žádost tam sice byla poslaná, ale obdržel jsem další od Tebe, takže už jsem in ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daysleeper69 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 A otázka - jak v online vydělat co nejvíc peněz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 mise, závody, survialy, všechny aktivity... nebo si je koupit ve storu, nebo jsou ruzny glitche.. nejvic penez je za survial kdyz ho zvladnete tak 30 tacu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 A otázka - jak v online vydělat co nejvíc peněz? hrát ve víe hráčícj +10% hrát s hráči z crew +20% čím díl budete hrát misi =>tím více peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Čaute lidi taky jsem si pořídil Xbox one a docela bych uvítal nějaké čechy v GTA5 je to fakt skvělá hra. Nevíte o nějaké Xbox one dobré crew nebo seznam lidi co hraje GTA5 na Xbox one čechá samozřejmě. Kdyžtak si mě přidejte a můžeme někdy zahrát. Gamertag: BazimCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 tady máš crew https://www.facebook.com/groups/990438750984452/?fref=ts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Díky přidal jse mse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 A chci se zeptat v gta online mám hrozně dlouhé nacitavaci časy a často se lidi odemě v misi třeba odpojí všichni je chyba na mé straně nebo ne. Připojení mám naprosto bez problémů kabelem a rychlost skoro 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 To je chyba Rockstars Games. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Aha tak to jo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Mam dotaz. Jelikoz mi asi uz 2 dny nejede internet, hraju singla. Když někomu seberu auto a pak ho v dilne vylepsim, ulozi se mi pak nekde? Nebo jsem jen tak vyhodil xy tisíc do vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 jestli myslis v onlinu, tak do nej musis koupit gps a pojistit ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Ne ze bych chtel bejt hnusnej, ale četl jsi vůbec co jsem psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 V singlu si ho musis ulozit do garaze ;) ale neni to uplne to stejny ... najdes ho tam priste, ale kdyz ho rozbijes, uz ho zpatky nedostanes (to se stane jen s tema autama, co maji ty postavy od zacatku a ty ktery vidis oznaceny i na mape). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Aha. Dekuji. O to s tím clovek musí jezdit opatrněji :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 nekdo kdo by zahral online? Mam GTA V od vcera a chtel bych hrat s nekym kdo by to treba tak zhruba ukazal..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo82 Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Ahoj, chci se zeptat, asi mesic hraju story mode, zprvu vse ok, ale myslim ze nekde od mise s vyloupenim klenotnictvi nepribyvaji zadne z postav penize za zadnou misi. Ani dolar uz pekne dlouho (ani za to klenotnictvi nic) coz je mi dost divny. Delam neco blbe? Stalo se to nekomu? V podstate az vystrilim naskudlenou munici, tak si ji nemam ani za co dokoupit... Jsem odhadem treba v pulce hry. Diky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.