Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin's Creed Rogue

Anubis1

Recommended Posts

• Junior Moderators
Čau lidi nevíte čím to je že když to nahraji na HDD spustím tak to napíše game error at to zkusím stáhnout znova? zkoušel jsem i iso2god i xbox 360 iso extract a furt to stejné

Myslim ze mas starsi verzi DB.Jakou mas verzi, nejnovejsi je DB16747

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, nestalo se někomu během hraní že se box úplně vypne? Měl jsem verzi od ANGELiCFTP rozbalil jsem ji přes xbox image browser a normálně nakopíroval do HDD xboxu, žádnou instalaci dat mi to nenabídlo a tak jsem odehrál asi 15% hry a pak se mi to při jedné misi seklo a celý xbox se vypnul. Potom se mi vypnul i při každém dalším pokusu načíst hru...při načítání pozice se to zaseklo a vyplo. Tak jsem to smazal a stáhl verzi od iMARS. To mě pustilo hrát dál, ale po odehrání pár misí nastal stejný problém. Myslel jsem, že je to tím, že se nenainstalovala ta data, ale zkusil jsem to spustit přímo z flashky a nabídlo mi to instalaci, tak jsem to nainstaloval. Nicméně problém to nevyřešilo, dneska po chvíli hraní se mi to zase vypnulo a při načítání se to pokaždé vypne. Neměl by někdo radu prosím?

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Zdarec borci,

za boha nemůže rozchodit tuhle hru, nejnovější DB, přes ISO2GOD převedeny obě verze, jak iMARS, tak ANGELiCFTP, nakopčím do xboxu, ale vždy to hodí game error.

Zkošel jsem to i přes Image browser, ale výsledek je stejný.

Kdyby byl nějaký nápad, byl bych vděčen, dík.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu