Anubis1 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Region: Region Free Genre: Action / Adventure Language: Multi (PT-BR included) Release: Assassins.Creed.Rogue.RF.XBOX360-ANGELiCFTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 6, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Staženo a právě převádím pomocí XIB pro RGH, dám vědět jak šlape, doufám že nebude nějaký problém s kopírováním nebo instalací hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 na flashi vše v pohodě instalačka 555MB takže by neměl mít nikdo problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 6, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Já to převedl přes XboxImage Browser pro RGH, nakopíroval na HDD, spustil a jede to, žádná instalace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 nevíte jestli se očekává verze s cz titulemi nebo to bude pouze v angličtině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 co jsem četl tak cz nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 škoda, už na nás pěkně kašlou.. já jen abych tady nečekal x-dní na cz verzi a pak zjistil že žádná nebude :D uvidíme jaky to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 jj systematický tě donutí k přechodu na next gen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 tu už mám objednanou ale stejně co vyjde na x360 si radši zahraju na tom a když se mi to bude líbit tak to koupim na next gen... hrali jste tohle uz nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Čau lidi nevíte čím to je že když to nahraji na HDD spustím tak to napíše game error at to zkusím stáhnout znova? zkoušel jsem i iso2god i xbox 360 iso extract a furt to stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 nevím, já sem převáděl pres xbox image browser, nakopčil na externí hdd obnovil knihovnu, hra si nainstalovala nějakej dodatek a hraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 8, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Čau lidi nevíte čím to je že když to nahraji na HDD spustím tak to napíše game error at to zkusím stáhnout znova? zkoušel jsem i iso2god i xbox 360 iso extract a furt to stejné Myslim ze mas starsi verzi DB.Jakou mas verzi, nejnovejsi je DB16747 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Mám nejnovější spustil jsem přes default.xex nainstaloval a už to normálně jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Taky vám nejde stáhnout cover? Je to tím že ještě není nějak vytvořený, případně kdy by měl být venku a dostupný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 já mám cover stáhnutej od té doby co to vyšlo na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Tak to já dám v knihovně refresh artwork, ukáže mi to že mi to jakoby něco začne stahovat ale vede je 0kb/s tak to hned zruší ale přitom net jede (cover na jinou hru se stáhl v pohodě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wear111 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Zdravím, nestalo se někomu během hraní že se box úplně vypne? Měl jsem verzi od ANGELiCFTP rozbalil jsem ji přes xbox image browser a normálně nakopíroval do HDD xboxu, žádnou instalaci dat mi to nenabídlo a tak jsem odehrál asi 15% hry a pak se mi to při jedné misi seklo a celý xbox se vypnul. Potom se mi vypnul i při každém dalším pokusu načíst hru...při načítání pozice se to zaseklo a vyplo. Tak jsem to smazal a stáhl verzi od iMARS. To mě pustilo hrát dál, ale po odehrání pár misí nastal stejný problém. Myslel jsem, že je to tím, že se nenainstalovala ta data, ale zkusil jsem to spustit přímo z flashky a nabídlo mi to instalaci, tak jsem to nainstaloval. Nicméně problém to nevyřešilo, dneska po chvíli hraní se mi to zase vypnulo a při načítání se to pokaždé vypne. Neměl by někdo radu prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans99 Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Zdarec borci, za boha nemůže rozchodit tuhle hru, nejnovější DB, přes ISO2GOD převedeny obě verze, jak iMARS, tak ANGELiCFTP, nakopčím do xboxu, ale vždy to hodí game error. Zkošel jsem to i přes Image browser, ale výsledek je stejný. Kdyby byl nějaký nápad, byl bych vděčen, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.