Pan Psychousek Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Zdar,tak mě napadlo....nenašel by se tady nějaký spolehlivý 1 člověk,ktery by mi byl ochotný půjčit přístup k účtu kde je nové Call of Duty?:)...třebas na měsíc...nabízím za to přístup k Forza Horizon 2 z profilu,který mám založený jen na sdílení.Nemám totiž zatím nikoho z kámošů kdo by měl XOne.... Představoval jsem si to nějak takhle: Dotyčny si zalozi "sdileci ucet" kde stahne z US store hru,dohodneme se na době přístupu,vyměníme si údaje o účtu a heslu a po skončení si prostě oba změníme na tom svém účtu heslo a profil toho druhého smažeme. Heslo profilu se neda jen tak změnit,pokud tam má člověk ověřování změny nastavení pomocí kódu na email či na mobil-to pro ty pripady,kdyby chtel byt někdo krysa a privlastnit si ten ucet.Stejne tak by platil zakaz menit status "My home Xbox".V pripade poruseni by proste dotycny zmenil heslo a zamezil tak pristup ke sdilene hre...jde o to,že oba profily soucasne on-line byt nemuzou,ale pokud je nastaveno my home xbox,1 profil muze byt offline a i tak hrat veskery obsah na jakemkoliv profilu v konzoli. Mozna sem neco nedomyslel,ale prijde mi to jako rozumny zpusob jak usetrit 50% nákladů na hry...kupovaní her na stridacku v ramci jednoho uctu mi prijde uz moc ulet,kdyz se dotycni neznaji... Pokud by byl ten clovek rozumny,jsem ochoten nechat ten pristup i natrvalo a trebas takhle resit i jine hry....jsem z Ostravy a nemam tolik casu na hrani kvuli rodine a praci,ale po vecerech si rad zahraju a kdyz je moznost usetrit tak proc to nevyuzit.... kdyby to nekoho zaujalo tak mi pisnete na mistr.rozumbrada@outlook.com zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pan Psychousek Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Už jsem našel,tak prosím tenhle příspěvek smazat....diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.