Ex1tus Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Zdravíčko, přátelé! Právě se rozjela uzavřená beta The Crew, končí 11. 11. Ptám se proto - měl by někdo, kdo se dostal do bety, zájem o pár závodů? Neváhejte, přidávejte, pište! Gamertag: Ex1tusCZ Budu se těšit Mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Po Watch Dogs letos druhý zklamání od Ubisoftu. Nevim jestli jsem zmlsanej Horizonem 2 ale Crew je příšerný:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Přesně tak, po 30min, sem to ukončil -- to je grafika na PS2 a né na xbox one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Já to ukončil v půlce prvního závodu. To je opravdu děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartiik44 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 já mam rozdílný názor.. hra mě sice také ze začátku nebavila, ale po chvíli mě to vtáhlo a bavilo mě to :) grafika je sice trošku horší ale provedení hry a velikost mapy perfektní .. momentálně přemýšlím nad Horizon 2 a The Crew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.