Ex1tus Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Zdravíčko, přátelé! Právě se rozjela uzavřená beta The Crew, končí 11. 11. Ptám se proto - měl by někdo, kdo se dostal do bety, zájem o pár závodů? Neváhejte, přidávejte, pište! Gamertag: Ex1tusCZ Budu se těšit Mirek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmi21 Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Po Watch Dogs letos druhý zklamání od Ubisoftu. Nevim jestli jsem zmlsanej Horizonem 2 ale Crew je příšerný:blink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
despe1 Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Přesně tak, po 30min, sem to ukončil -- to je grafika na PS2 a né na xbox one Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackys Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Já to ukončil v půlce prvního závodu. To je opravdu děs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartiik44 Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 já mam rozdílný názor.. hra mě sice také ze začátku nebavila, ale po chvíli mě to vtáhlo a bavilo mě to :) grafika je sice trošku horší ale provedení hry a velikost mapy perfektní .. momentálně přemýšlím nad Horizon 2 a The Crew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts