Pihnik19 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 zdarec.chtel bych se zeptat parani.nikdy jsem nehral zadnyho z dilu asasin,akorat jsem chvilicku zkousel blag flag a premyslim o koupi Unity.zajima me jestli je tam nejaka navaznost dilu na sebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Podle mě to není nutný, bude tě to bavit i tak a potřeba to vůbec není. A když tě to bude zajímat, dočtes na netu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pihnik19 Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 diky za odpoved:-)tak to si to Unity teda koupim:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Pokud jsi nehrál žádný díl, tak do toho určitě jdi, protože nejsi přežraný jako třeba já. Minulý díl mě bavil kvůli pirátění, ale klasický styl Assasin už mě nudí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pihnik19 Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 nehral jsem prave zadny.jak rikam hral jsem jenom tak hodinku Blag flag.jj pujdu do toho asi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pihnik19 Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 tak uz to mam predobjednany:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Nový gameplay Assassin's Creed Unity - All Weapons, Outfits, & …: a je tam ještě video z MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 tak nasel jsem prvni recenzi a velmi pozitivni 88% http://www.thegamescabin.com/assassins-creed-unity-review-death-never-looked-pretty/#.VF3hX8n4qdQ Assassin’s Creed: Unity is not just the best looking Assassin’s Creed game to date, but it is definitely a strong contender for the best looking PS4 (possibly Xbox One?) game available at this time ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Tak ta grafika asi fakt bude pěkná když píše todle :-D a pokud dobře čtu, tak pise,ze framerate dropy tam jsou ale není to az tak jak ac3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Není to tak zlé jako AC3 Liberation na ps vita? WTF to tam jako opravdu porovnává ps4 a vitu? A že to není tak zlé? To se teprve ukáže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 No, lidi na redditu píší, že na PS4 a XBOX1 to běží pod 30fps a jsou dropy a je to dost tragédie :-( tak jsem zvědavý http://www.reddit.com/r/PS4/comments/2ly5xt/the_framerate_in_acu_is_fucking_terrible/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Klube se z toho pěkný průser...nakonec jsem rád, že jsem si předobjednal Gilotinku edici. Ta bude alespoň doufám pěknou ozdobou ve vytríně...od hry už ani moc nečekám co tak čtu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 No, lidi na redditu píší, že na PS4 a XBOX1 to běží pod 30fps a jsou dropy a je to dost tragédie :-( tak jsem zvědavýhttp://www.reddit.com/r/PS4/comments/2ly5xt/the_framerate_in_acu_is_fucking_terrible/ už to psali i na zingu. Ten Ubisoft jede, místo toho aby se snažili po zmršeném Watch dogs, tak si ještě poškodí značku pokaženým Unity. Nechápu jak to mohli vydat. Jsem zvědav jak dopadne Far Cry 4 a Rainbow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Ubisoftu jde jenom o zisk, dodrží termín a spoléhají, že to hodně lidí koupí. Pak se možná budou věnovat opravě, ale hlavně ať to lidi kupují. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 No, ty pevně dané termíny jsou neštěstí :-( Lords of the Fallen to samé, placku mám doma a čekám na patch. Nechápu proč se tak ženou na 1080p a dalšíma vychytávkama, když to potom nejde hrát, já osobně raději stabilní fps a horší efekty a rozlišení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 No, s tim Unity to opavdu pokonili. Zrusil jsem objednavku, kupuju Dragon Age 3. Koupim to, az to opravi, tedy pokud vubec. Mam dojem, ze by Ubi meli prehodnotit to pravidelne vydavani AC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Já to rovněž pořídím ale z bazaru až se tam toho budou. Zpět kvanta, tolik peněz se mi za zbabraniu hru dávat neche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Já fakt nevím, mám předobjednanou Bastille edici a nevím jestli zrušit nebo ne. Já mám celou sérii AC rád, ještě mě nezklamal žádný díl, prostě mi ten gameplay, příběh i grafika asi sedí. Tak si říkám, jestli není zbytečné se unáhlit a zrušit předobjednávku. Na druhou stranu je to dost peněz a pokud je to opravdu zmršené, tak si můžu počkat a zahrát si to třeba později dost levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 2 Molda22: Jo, rozhodně ti rozumím, taky jsem se těšil, ale chtělo by to dát nějakou zpětnou vazbu, že takhle ne, soudruzi. Těšil jsem se, i když jsem se zařekl, že na další AC prdím. Po špatném příběhu Watch Dogs, máme dostat další nezajímavý charakter. Počkám si na patche, a cenu kolem 700, AC nikdy nebylo nedostatkovým zbožím. Naštěstí to není tenhle měsíc jediná hra, která vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Tak ted jsem z toho na rozpacich, zda-li si to zitra koupit nebo ne. Ale je fakt, ze dat tolik penez za hru s nedodelkama a propadem fps se mi nechce, protoze nez vyjde nejaky patch, tak bude dohrana a multiplayer me nikdy u AC nebral. Otazkou je, co koupit jinyho? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Tak po vydání nové verze FW 2.02 je údajně AC výkon na úrovni Xbox verze, tedy až na větší davy a synchronizační body, bude asi hra OK. Rozhodně je ale z mého pohledu hra stále před nějakým patchem, který by měl hru trochu víc optimalizovat, tedy doufám. Dragon Age 3 to jistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Pokud nemáš objednanou Guillotine Edici tak nemá smysl kupovat tohoto kočkopsa v den vydání (vlastně uvažuju jestli má smysl i ta edice :)). Bastille a Notre Dom edice budou v našich obchodej ještě dlouho po vydání. Taková je moje zkušenost. Takže není kam spěchat...navíc Ubi hry a AC obzvášť rychle padají na ceně..počítám že o Vánoce půjde do slevy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Jsem velkej fanoušek AC (spíš kvůli nápadu a historii - ne kvůli "skvěle odvedené ubi práci"), ale poprvé jsem taky v rozpacích. Byl to jeden z důvodů proč jsem si teď koupil ps4 :D no předobjednáno mám, ale teda jako s 20 ani 25 fps to hrát nehodlám. Jsem z pc zvyklý na 60... Dejte vědět, jak je teda ps4 na tom. Stejně bych si ho vyzvedl až tak v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenebrae Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 V Playcentru uz maji skladem, napiste nekdo dojmy kdo uz hrajete, taky se rozhoduju jestli koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.