donnybsc Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Jo hlavně musíte myslet na to že nejdražší TV maj max 120hz ostatní vyšší čísla jsou jen dopočítávání a algoritmy takže třeba máte TV kde se píše 200 400 Hz ale panel má ve skutečnosti 50hz. A ty panely co udavaji 600 1200 atd ty maj max 120hz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 tak v tom pripade je to jasnej motion blur :) v nekerejch hrach - bohuzel spis jen na pc - se to da vypnout v efektech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Je to tedy dost nejasné,ale nejlepší by bylo to zkusit to samé na té tv,ale na pc. Nevíte někdo na začátku je asi 12 oken hned jak poprvé vsunete cd a tam jde spustit ta první mise středověk,pak pokračuje dál hra. Jak se dostanu k těmto 12 oknům? Nemůžu to najít chtěl bych si odemknout i další abych se podíval co to tam je:)Byly tam i další středověký mise,ale nevím jak se k tomu dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 ty okna uz sem ve hre dal nepotkal ( podle me je to jenom jako obrazovka toho helixu) toho rozhrani od abstergo technologies, a ten zbytek dal pokracuje sam jak prochazis sekvencema :) ja sem zatim v seq 5 páč sem delal vedlejsi ukoly a dneska odemk tomas něco armor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Chci se zeptat je potreba mit tu aplikaci na mt? Ja ji sice stahl e pada mi...asi starsi verze androidu to nepodporuje...potrebuju jí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 (upraveno) jen na odemknuti companion věci.. ale pro hru, pribeh a tak ne.. je to jeom takovej bonus :) a odemyka to ruzny bednicky a tak :) EDIT: tak sem to dohrál, a po počátečním zklamání musim říct, že příběh a tak mě dost potěšil,takže to nakonec nehodnotim zas tak špatně :) příběh fajne, a ostatní nedodělky se daly v pohodě zachvíli skoro ani nevnímat :) Upraveno Prosinec 9, 2014 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Chci se zeptat nalezl jsem.pod Cafe to obleceni ktere se musi otevrit tim ze se hledaji ty enigma symboly...V cafe jsem nemel problem tak jsem si nasel dalsi lokaci na mape kde by se meli ukryvat(les Invalides) ale i kdyz jsem vsechny nasel tak mi nejdou aktivovat...to musim ve hre pokrocit az do tehle casti a pak teprve hledat symboly? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 kdyz prijdes k tomu kruhu kde se aktivujou rika ti to ze jich mas 18 ? jde to aktivovat dycky po 6-12-18 3 sekce, a v nich je dalsi hlavolam, a ten splnis a az splnis vsecky tri hlavolamy tak se ti otevre ten outfit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 No takhle...Kouknul jsem na yt,podle typka jsem udelal prvni myslim 3 nebo 4, pak zacinal dalsi v tom bludisti na vezi kde si aktivoval novou a ja ji aktivovat nemuzu...ALE zapomel jsem jit dolu do te mistnosti,ted se mi tam otevrely dvere a jsou v nich 4 valce s pakou na otaceni - hlavolam proste...Chapu to teda spravne,ze muzu vysbirat (najit) symboly po meste a jednou za cas je jit vlozit do te mistnosti kde se otevrou dalsi dvere s hlavolamem a az ho udelam muzu pak pokracovat v hledani symbolu? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 přesně za kazdejch 6 se odemkne jeden hlavolam :) a symboly muzes sbirat najednou a nakonec odemknout vsecky tri hlavolamy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 No a to je prave to co mi nejde...Uz jsem prisel na dve mista kde ty symboly aktivovat nemuzu...napr.na ty vezi v bludisti...nejde aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 já ty všecky ryddle udělal v pruběhu seqence 3.. a šli mi všecky, jenom jestli náhodou nezačínáš někde jinde, dycky musíš (asi víš) začít na tom místě jak je ten "svitek" v mapě a pak pokračovat na další symboly, občas se přicestě najde rovnou nějakej symbol ale když člověk nemá rozdělanej danej útržek tak to na něj nereaguje, jestli si nenašel jinej než hledáš :D nebo ti nejde spustit ani ten první počáteční ? já sem si občas pomoh zde:http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-5-unity/Nostradamus_Enigmas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Tak uz mi to jde...asi to byl nejakej bug ...po restartu hry vse ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 (upraveno) a pak pokračovat na další symboly, občas se přicestě najde rovnou nějakej symbol /QUOTE]Hra je parádní to souhlasím,ale tohle dělat asi nebudu,hlavolam v hlavolamu,dost těžký byly i ty červený vedlejší mise.Díky za info:) Ty červený vedlejší mise jsou přeplněný těma bootama jak pobíhají po těch dvorech,než naláduješ je jich tam snad 10,škoda,že se nedá ukládat rovnou uprostřed mise. Hlavní mise jsou dobře vyladěný a jdou hrát pohodlně. Upraveno Prosinec 12, 2014 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 No me ta hra pripada celkove hodne lehka..nemam v nicem nejakej problem...Pomalu vse se da vyresit Berserk sipkama atd..ale co me stve je inteligence nepratel...hodis nekam bombu a on se tam ani nejde podivat,kolikrat stojis primo pred vojakem a nevidi te a nebo naopak te vidi pres zed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Inteligence navysuje s urovni mise ,ted sem napr delal vedlejší Paris Stories quest a fakt sem mel problem to udelat . . . Straze se otacely,sledovali me z velke dalky a fakt to neslo projit non-combat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 zezačátku mi to připadalo tak o 100% tezsi jak puvodni AC, ale pak sem se naucil parry, skocil udelat vsecky caffe missions a koupil si vsecky kavarny, ziskal dobrej prijem a nakoupil nej Armor a Nej Heavy weapon, a od ty doby to lítá :D preferuju dycky co nejsilnější zbran, dobrej armor, stealth jen v nejvyssi nutnosti, takze to vetsinou rosekám, kdyz jich je moc tak kouřová bomba rosekam vsecky jakse to odkouří tak další bomba a takhle třeba behem 4 bomb rosekam haldu týpku kery by me jinak rozšmelcovali :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 A jak hru celkove hodnotite? Ja myslim ze to teda zadnej zazrak neni... Black flag me bavil vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 kdyz nezapoctu nizkej framerate a obcas divny chovani pri pohybu tak bych tomu dal 7/10 prostě mě potěšil příběh, konečně tam byla i nějaká ženská.. ikdyz na konci sem teda čekal trošku happy end :D nebo nějakou vášen :D ale celkově tedy 5/10 O:-) kazdopadne pro fandu AC serie to určo stojí za to (např pro mě) páč pro mě spí š platí to první hodnocení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Me to pripada asi jako nejslabsi dil...To i AC 3 me bavil vic,paradoxni je ze je to ale prvni AC u kteryho peclive sleduju pribeh,zvlastni...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 AC 3 je jediný kerý sem nedojel , haytham mi připadal strašně nízkej a tlustej, a celkově mi to vůbec nesedlo :D každopádně na doby kdy byl v AC Ezio Auditore di Firenze to nemělo už nikdy.. starej řím, itálie.. to byla prostě lahoda.. odemykání altairs armor a tak... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Ezio byl skvelej charakter ale ja osobne mel radsi Altaira.....byl takovej vic tajemnej....Kazdopadne od AC 2 jsem si k zadnymu hl.hrdinovi nevytvoril vztah jako k Eziovi a Altairovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Na Prima Zoom prave bezi dokument o Florencii a je tam spustu zaberu z AC 2 ...zajimavy kam se ty hry dostaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 počkej jkaože fakt :D ? real zabery z AC :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Jj... Tykalo se to nejake vzpoury atd.a porad pousteli zabery ze hry a pak realny zabery mesta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.