czlada Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Však jej odložili, ale jen o den :D jinak to by neměla být celá velikost 4. patche. To je velikost 1-4. stahuje to vždy jen rozdíl oproti poslednímu. K 3tímu to bylo tuším 3,5 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Nestahuje to žádnej rozdíl mě to sosá plnou palbu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Tak co jak pomohl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 (upraveno) Ok pánové :D s radostí v srdci oznamuji,že v nejhorší a nejnáročnejší lokaci u katedrály Notredame mám poprvé absolutně stabilní fps bez dropů ,děkuji ubisoftu ,bohužel už mám skoro platinu :/ :D:D proč to tak nešlo hned :/ Upraveno Prosinec 16, 2014 uživatelem Hankeyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 No akorát mi končí zápočty a včera mi AC dorazilo :D Krásné načasování! :D díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 (upraveno) Fakt jo ?:-D a během hry to běží jak? Celkově :-D Co ctu tak to běží furt na ♥♥♥♥♥... A prej update na Xbox má 40GB wtf?:O Upraveno Prosinec 17, 2014 uživatelem lupama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Update na xko 40 gb? To je pekna blbost,to jsi spatne pochopil,to ma cela hra...Navic na xku ty propady fps nebyly tak drasticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Pro Xone to hlasi 40 gb, ale je to samozrejme chyba a uz na tom delaji, pro konzole jsou patche stejne velikosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Hodte Info, at vim jestli AC nebo FC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Mno kluci..já na xkoOne stahoval a ted dotáhl 40gb :( nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Prý oba patche mají pres 6 a tamto byla jen chyba :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Na xboxu to byla chyba kdy to stahovalo misto patche celou hru znovu i s tím patchem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 A uz je to opravene ? Ta velikost toho patche ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Tak co, zlepsil se framerate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Tak jsem to zapnul a cekalo me prekvapeni...Propady fps NEZMIZELY :D .....super tyhle patche,akorat to zasira misto na disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Takze to jeste hrat nebudu [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Nezmizely ? Já to mám uplně clear stejně tak kamoš . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 No ja ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Prosim prosim, nepujcil by mi nekdo Unity pres Shareplay? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Prosim prosim, nepujcil by mi nekdo Unity pres Shareplay? :) Výměnou za co ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Typan: Muzu nabidnout DC, GTA V, FIFU 15 a NHL 15. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi1st Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 tak jak to teda vypada po poslednim patchi? strasi mi to doma uz mesic a doufam ze si to aspon na vanoce zahraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Taky by me to zajímalo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi1st Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 jsem si to koupil uz v predprodeji a ted se mi na to akorat prasi protoze ne a ne to dat doporadku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak to zkus ty a dej vědět :-D a do neděle mi dej vědět :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.