tommi1st Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 mam v plánu si to jakoby nadělit pod stromeček :D když už se to tak táhne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Ey příjde mi ,že jste někteří jak postižení bez urážky. . . Pokud seš skalní fanoušek tak si to proste zahraješ a budeš spokojenej,pokud ne tak doporučuju Shadow of mordor a přestat spekulovat zda-li Ano/Ne . . . . X-krát sem tady psal ,že fps se drží a dokonce i v Notre Dame ,tak já už fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 asi tak , já to dojel po 2.patchi, po chvili sem si z vyknul a frame dropy sem skoro neregistroval, vuci ps3 to porad byl super pokrok :) a ac serii fakt zeru .. takze presne.. kdo fandí ten uz hraje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi1st Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 no ja si to šetřím pod stromek :D a pro postiženého každý postižený :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 :D a pro postiženého každý postižený :P tak to je hláška dne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Ey příjde mi ,že jste někteří jak postižení bez urážky. . . Pokud seš skalní fanoušek tak si to proste zahraješ a budeš spokojenej,pokud ne tak doporučuju Shadow of mordor a přestat spekulovat zda-li Ano/Ne . . . . X-krát sem tady psal ,že fps se drží a dokonce i v Notre Dame ,tak já už fakt nevím Já si to zahraju, ale to neznamena,ze to budu hrát ted když to ještě není OK .. A az to.opraví,tak už mi to bude k ničemu. A většina lidí říká, ze to je furt špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Většina lidí říká. . . . Ok :D Počkej si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 už to mám doma... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Včera jsem projížděl 100% synchro a narazil jsem na docela zajímavou věc . Vzpomínate si na Q Králova korespondence ? Arno se zde poprvé setkává s Napoleonem a pomáhá mu otevřít tajnou královu skrýš . V pozadí pak je videt jak Arno pálí dokumenty,které jsou nebezpečné pro bratrstvo a Napoleon vytahuje něco ze skříňky a tváří se u toho fakt zajímavě :D Prospal jsem něco v příběhu nbo má někdo nějaký vysvětlení :D Celý to fakt bije dost do očí a vypadá to jak hodně zajímavej spoiler . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Ahoj,jak docílím toho aby se mi otevřeli ve hře věci u kterých je napsáno ze potrebuju hrát companion app a intiates? Tu apku jsem hrál ,mám asi 5lvl na každé postavě (ale vůbec se mi neukládá ) a intiates? Na to když kliknu tak mi to nenacte tu jejich stránku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 ........ Napoleon vytahuje něco ze skříňky a tváří se u toho fakt zajímavě :D Prospal jsem něco v příběhu nbo má někdo nějaký vysvětlení :D Celý to fakt bije dost do očí a vypadá to jak hodně zajímavej spoiler . netušim jak je to příběhově, nikde sem pak nic neviděl ale vypadá to jako takový to jablko z jinejch dílů, snad v jedničce to bylo :) takový to co zářilo do zlata :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Ahoj,jak docílím toho aby se mi otevřeli ve hře věci u kterých je napsáno ze potrebuju hrát companion app a intiates? Tu apku jsem hrál ,mám asi 5lvl na každé postavě (ale vůbec se mi neukládá ) a intiates? Na to když kliknu tak mi to nenacte tu jejich stránku. musis hrat ty mise na telefonu. Nejdrive musis mit otevreny ty hospody ve hre, ktere se ti pak zobrazi na mobilu, a v nich jsou ty mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 No Jablko je jen jedno :D a to ukryl Ezio v kryptách pod Římem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 musis hrat ty mise na telefonu. Nejdrive musis mit otevreny ty hospody ve hre, ktere se ti pak zobrazi na mobilu, a v nich jsou ty mise S*ru na to.... To dělám jak ♥♥♥♥♥ a prostě se to neukládá... Přitom na serveru jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Včera jsem projížděl 100% synchro a narazil jsem na docela zajímavou věc . Vzpomínate si na Q Králova korespondence ? Arno se zde poprvé setkává s Napoleonem a pomáhá mu otevřít tajnou královu skrýš . V pozadí pak je videt jak Arno pálí dokumenty,které jsou nebezpečné pro bratrstvo a Napoleon vytahuje něco ze skříňky a tváří se u toho fakt zajímavě :D Prospal jsem něco v příběhu nbo má někdo nějaký vysvětlení :D Celý to fakt bije dost do očí a vypadá to jak hodně zajímavej spoiler . To byl spoiler?Já měl za to,že to otvírá hlavní mise s Nabulionem(Napoleon byl a je zapsán v matrice jako Nabulion)To je škoda pokud tam už s ním nic nebude.Těšil jsem se na nějaký bitvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Nemá někdo Info o dalším patchi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepatko Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Dostal jsem tuto hru pod stromecek, zacal ji hrat a hned jsem si vsiml postav ktere chodi ve vzduchu, ja nekolikrat spadl strechou atd. Ale co me stve je to ze nevim kde si muzu zakoupit nove brneni, zbrane a vylepsit skilly. Nasel jsem ze by to melo byt nekde v menu, ale tam jsem to nenasel, asi je to tim ze nejedou ty slavne servery? Dik za jakoukoliv odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Nejdeto protože si vendelín,na itemy nepotřebuješ být online,takže to jen neumíš najít . . . Je možný,že nemáš stahnutej ani jeden update pokud ti nejelo PSN a proto máš ty bugy . Já jsem se už po updatu nikam nepropadl nikdy . Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem Hankeyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepatko Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Aha tak to jsem pak trouba, ale nemuzu to najut, nemuzes mi rict kde to tam je? Jinak update mam mel cca 6,2 gb, ake dela to neplechu porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 To je fakt divný mě to chodilo uplně normálně od začátku,asi to může bejt koupenou verzí,ale to se mělo srovnat tím staženým obsahem.Mě tam akorát zlobí rozmazané pozadí ,když se pohybuji což je pořád.Ty brnění jdou nakupovat jak říkáš normálně v tom menu já to tam kupoval i náboje a dýmovnice atd. Normálně vlez k tomu chlapíkovi na mapě je tam popis a dočteš se ,že to je store a u něho pak nakupuješ i náboje lepší vybavení atd. Potom jsem našel v jednom tom domě asi v polovině hry možnost vzít si nějaké nové kompletní obleky,ale nakupovat by mělo jít hned u toho obchodníka je na mapě,stačí k němu dojít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Uplně normálně to nechodilo nikomu. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Me teda nejvíc štve to ze se to seká a pomalu dokresluje. Jinak občas někde někdo litá ale jinak OK... Snad bude ještě update... A nechtěla se mi načíst mise,az když jsem odpojil psko od netu... Příběhova mise... A ted mi padla hra... Uprostřed infiltrace a tu sem dělal asi 20minut:-D A nejvíc me štve ze někdo říká te se mu to neseka vůbec a ani nedokresluje ....tak co to je! Nechapu. Update mám poslední... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepatko Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 No tak podle toho youtube mi chybi v menu ta polozka, celou hru jsem smazal, a znovu stahuju ten update. Skoncil jsem hned na zacatku jak jsě vylezl z toho vezeni, pak mi uz dalsi mise nesla spustit. Psalo ze nemam dovednosti. Snad to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Hmm to je dost divný,to se ti omlouvám :D . . . Lupama možná je škoda,že si to nehrál ze začátku :D to bys teprve zažíl fps dropy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.