craig27 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Hraju asi tyden stahl jsem posledni update a hra jede bez jedineho zaseku ci dokreslovani za me spokojenost po strance hlavne grafiky a hratelnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Hmm to je dost divný,to se ti omlouvám :D . . . Lupama možná je škoda,že si to nehrál ze začátku :D to bys teprve zažíl fps dropy :D Já je zazivam dost i ted :-P když bezim na ulici tak tam je max 25 fps.. Možná i min... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Hraju asi tyden stahl jsem posledni update a hra jede bez jedineho zaseku ci dokreslovani za me spokojenost po strance hlavne grafiky a hratelnosti To je divný... Třeba to jen nejvnimas... Já hrál cely život s ukazatelem fps.. Takže poznám když to padne pod 30. A pod 30 to je v 80% času. Až půjde PSN tak preinstaluju... Zůstanou mi savy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Ty FPS furt padaj no.. Bohužel to taky vnímám. Prostě když je člověk zvyklej mít ukazatel FPS a hrát na 60.. Někomu to vadí, někomu ne. Nicméně FC4 je uplně v pohodě a stabilních 30, což je příjemný. Ani po patchi mi u Unity taky nepřijde, že to je na 30.. Koukal jsem na youtube na testy a je to v horších situacích tak 25-26, kdy u staršího patche to bylo okolo 21-22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Ty FPS furt padaj no.. Bohužel to taky vnímám. Prostě když je člověk zvyklej mít ukazatel FPS a hrát na 60.. Někomu to vadí, někomu ne. Nicméně FC4 je uplně v pohodě a stabilních 30, což je příjemný. Ani po patchi mi u Unity taky nepřijde, že to je na 30.. Koukal jsem na youtube na testy a je to v horších situacích tak 25-26, kdy u staršího patche to bylo okolo 21-22 Dneska mi 5lidi řeklo ze jim to jede naprosto dokonale plynule bez dokreslovani. Dalších 5 mi řeklo ze to není plynule většinu času a dokreslují se budovy, lidi,textury. Stejně tak to vnímám já. Bych řekl ze na ulici kde jsou lidi to běží i pod 25. To dokreslení při hraní moc nevnímá pokud nechce. Vše je tak rychle. Ale pokud bezis dopředu ulici a koukas jen po budovách tak to vidíš. Az půjde PSN tak preinstaluju hru a update. Ale nevěřím ze to pomůže... :-( Tady je jak patch "pomohl" a to na xboxu to bezi lepe nez na psku .... Assassin's Creed Unity Xbox One: Patch 4 vs Patch…: Ps4 vs xone Assassin's Creed Unity Patch 4: PS4 vs Xbox One F…: Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem lupama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 pokavad nemas hru zakoupenou digitalne tak k tomu psn nepotrebujes pouze internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Ale musím stáhnout update ne? A když hru odinstaluju,zůstane mi save? Ty bys to.mohl vědět :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 save ti zustane, ten je na hdd. Patche se nestahuji pres psn ale z jinych serveru, ke kterym neni zapotrebi pristup psn ale pouze k internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Takže diky! :-) jde nějak nastavit aby se hra první cela nainstalovala a pak az spustila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Savy musíš stáhnout na VEDLEJŠÍ HARDISK nebo si je někam v PS4 schovat JINDE.Jinak tohle jsem udělal a smazali se mě všechny savy u té městské jezdící akce od té samé spol..Takže mě to chtělo pustit celé znova.Asi tady bude někdo psát jak mu to tam zustalo,ale mě se to smazalo samozřejmě,je to uplně nespolehlivé celý ubisoft,prostě si ty savy někam zálohuj. Já si chtěl asasin pustit znova a testoval jsem to na druhém účtu a taky to smazalo všechny a musel jsem od začátku znova,naštěstí to byl druhý zkušební účet kde jsem právě tohle testoval,takže to savy normálně smaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Jen takova drobnost v jakem rozliseni vam jede hra? Pokud vim Ubisoft nepotvrdil full hd ale kdyz hraju a podivam se na info o obrazu jedemi to 1920x1080 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 900p 30fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 savy jsou uloženy někde jinde, takže nechápu jak se ti mohly smazatm jedině že jsi mazal celý účet a né jenom hru, to by se pak smazaly všechny, jinak ja jsem taky wd mazal a savy mi zustaly Savy musíš stáhnout na VEDLEJŠÍ HARDISK nebo si je někam v PS4 schovat JINDE.Jinak tohle jsem udělal a smazali se mě všechny savy u té městské jezdící akce od té samé spol..Takže mě to chtělo pustit celé znova.Asi tady bude někdo psát jak mu to tam zustalo,ale mě se to smazalo samozřejmě,je to uplně nespolehlivé celý ubisoft,prostě si ty savy někam zálohuj.Já si chtěl asasin pustit znova a testoval jsem to na druhém účtu a taky to smazalo všechny a musel jsem od začátku znova,naštěstí to byl druhý zkušební účet kde jsem právě tohle testoval,takže to savy normálně smaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 900p 30fps To sem jediny co mi to jede ve full hd?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Kezby 30 fps :-D všem to jede na 900. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Hra jede nativně v rozlišení 900p. Pokud ti to jede v 1080p, tak jsi bůh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 No to asi jsem mam v ps4 nastaveno rozliseni automatic a kdyz zmacku na ovladaci info obrazu je tam 1920x1080 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Obraz se ti přizpůsobí do fhd ale ta hra fhd není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepatko Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak jsem hru odinstaloval a znovu nainstaloval, znovu se mi stahl 6,5 gb update a jak jsem poprve spustil hru tak se 15 minut neco instalovalo a nabihaly procenta. Pak jsem hru spustil a normalne jdou zapnout mise, mam i moznost zakoupeni itemu a grafika se vylepsila, uz nema tolik chyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 No to asi jsem mam v ps4 nastaveno rozliseni automatic a kdyz zmacku na ovladaci info obrazu je tam 1920x1080 Info mackej jak steklej a vzdy tam budes mit full hd. To je nastaveni televize, ale hra se ti prepne na tech 900 takze asi tak. Je mi lito buh nejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak jsem hru odinstaloval a znovu nainstaloval, znovu se mi stahl 6,5 gb update a jak jsem poprve spustil hru tak se 15 minut neco instalovalo a nabihaly procenta. Pak jsem hru spustil a normalne jdou zapnout mise, mam i moznost zakoupeni itemu a grafika se vylepsila, uz nema tolik chyb. Kde jsi viděl ze se něco instaluje když jsi byl ve hře? A jak jsi mohl stáhnout patch když nejde NET? Me teda nejde stáhnout ani patch na GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepatko Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 No normalne jsem dal v menu ps play a najela mi hra a mel jsem ubrazovku z animu a uprostred pomalu nabihaly procenta a bylo tam napsano installing. A stahnul se normalne, vcera odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 Btw nevite kdy ma byt to dlc Dead kings ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Mě by spíš zajímalo kdy vyjde Assassin's Creed Chronicles: China... též někdo neví ? na netu nemůžu nic najít.. aspon třeba odhadem.. jeslti doma sušit ACU.. nebo ho za pul roku koupit jetý znova az klesne cena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 nějak mrtvo tu koukám :D neni tu nějakej CF club ? případně neni tu někdo kdo by si dal nějaký coop mise ? písněte do sz, nebo si mě i přidejte, PSN:Safeerah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.