Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassins Creed Unity

Pihnik19

Recommended Posts

• Odpovědi 444
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hraju asi tyden stahl jsem posledni update a hra jede bez jedineho zaseku ci dokreslovani za me spokojenost po strance hlavne grafiky a hratelnosti

To je divný... Třeba to jen nejvnimas... Já hrál cely život s ukazatelem fps.. Takže poznám když to padne pod 30. A pod 30 to je v 80% času. Až půjde PSN tak preinstaluju... Zůstanou mi savy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty FPS furt padaj no.. Bohužel to taky vnímám. Prostě když je člověk zvyklej mít ukazatel FPS a hrát na 60.. Někomu to vadí, někomu ne. Nicméně FC4 je uplně v pohodě a stabilních 30, což je příjemný. Ani po patchi mi u Unity taky nepřijde, že to je na 30.. Koukal jsem na youtube na testy a je to v horších situacích tak 25-26, kdy u staršího patche to bylo okolo 21-22

Odkaz ke komentáři

Ty FPS furt padaj no.. Bohužel to taky vnímám. Prostě když je člověk zvyklej mít ukazatel FPS a hrát na 60.. Někomu to vadí, někomu ne. Nicméně FC4 je uplně v pohodě a stabilních 30, což je příjemný. Ani po patchi mi u Unity taky nepřijde, že to je na 30.. Koukal jsem na youtube na testy a je to v horších situacích tak 25-26, kdy u staršího patche to bylo okolo 21-22

Dneska mi 5lidi řeklo ze jim to jede naprosto dokonale plynule bez dokreslovani. Dalších 5 mi řeklo ze to není plynule většinu času a dokreslují se budovy, lidi,textury. Stejně tak to vnímám já. Bych řekl ze na ulici kde jsou lidi to běží i pod 25. To dokreslení při hraní moc nevnímá pokud nechce. Vše je tak rychle. Ale pokud bezis dopředu ulici a koukas jen po budovách tak to vidíš.

Az půjde PSN tak preinstaluju hru a update. Ale nevěřím ze to pomůže... :-(

Tady je jak patch "pomohl" a to na xboxu to bezi lepe nez na psku ....

Assassin's Creed Unity Xbox One: Patch 4 vs Patch…:

Ps4 vs xone

Assassin's Creed Unity Patch 4: PS4 vs Xbox One F…:

Upraveno uživatelem lupama
Odkaz ke komentáři

Savy musíš stáhnout na VEDLEJŠÍ HARDISK nebo si je někam v PS4 schovat JINDE.Jinak tohle jsem udělal a smazali se mě všechny savy u té městské jezdící akce od té samé spol..Takže mě to chtělo pustit celé znova.Asi tady bude někdo psát jak mu to tam zustalo,ale mě se to smazalo samozřejmě,je to uplně nespolehlivé celý ubisoft,prostě si ty savy někam zálohuj.

Já si chtěl asasin pustit znova a testoval jsem to na druhém účtu a taky to smazalo všechny a musel jsem od začátku znova,naštěstí to byl druhý zkušební účet kde jsem právě tohle testoval,takže to savy normálně smaže.

Odkaz ke komentáři

savy jsou uloženy někde jinde, takže nechápu jak se ti mohly smazatm jedině že jsi mazal celý účet a né jenom hru, to by se pak smazaly všechny, jinak ja jsem taky wd mazal a savy mi zustaly

Savy musíš stáhnout na VEDLEJŠÍ HARDISK nebo si je někam v PS4 schovat JINDE.Jinak tohle jsem udělal a smazali se mě všechny savy u té městské jezdící akce od té samé spol..Takže mě to chtělo pustit celé znova.Asi tady bude někdo psát jak mu to tam zustalo,ale mě se to smazalo samozřejmě,je to uplně nespolehlivé celý ubisoft,prostě si ty savy někam zálohuj.

Já si chtěl asasin pustit znova a testoval jsem to na druhém účtu a taky to smazalo všechny a musel jsem od začátku znova,naštěstí to byl druhý zkušební účet kde jsem právě tohle testoval,takže to savy normálně smaže.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem hru odinstaloval a znovu nainstaloval, znovu se mi stahl 6,5 gb update a jak jsem poprve spustil hru tak se 15 minut neco instalovalo a nabihaly procenta. Pak jsem hru spustil a normalne jdou zapnout mise, mam i moznost zakoupeni itemu a grafika se vylepsila, uz nema tolik chyb.

Odkaz ke komentáři

No to asi jsem mam v ps4 nastaveno rozliseni automatic a kdyz zmacku na ovladaci info obrazu je tam 1920x1080

Info mackej jak steklej a vzdy tam budes mit full hd. To je nastaveni televize, ale hra se ti prepne na tech 900 takze asi tak. Je mi lito buh nejsi.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem hru odinstaloval a znovu nainstaloval, znovu se mi stahl 6,5 gb update a jak jsem poprve spustil hru tak se 15 minut neco instalovalo a nabihaly procenta. Pak jsem hru spustil a normalne jdou zapnout mise, mam i moznost zakoupeni itemu a grafika se vylepsila, uz nema tolik chyb.

Kde jsi viděl ze se něco instaluje když jsi byl ve hře? A jak jsi mohl stáhnout patch když nejde NET? Me teda nejde stáhnout ani patch na GTA

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu