lupama Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Příští týden vychází dlc dead kings k unity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 http://doupe.zive.cz/clanek/filmovy-assassins-creed-ma-pevne-stanovenou-prosincovou-premieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 tak na to se dost tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Věřím,že si to pohlídaj tak jak Blizzard Warcraft a bude to pecka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Prosim, na co muzu vyuzit ty Creed points? Nasel jsem, ze za to muzu customizovat sveho Assasina, ale kdyz projizdim ty ruzne nabidky, tak za ty Creed body si nic nemuzu poridit. A jeste jeden dotaz - muzu ty body, za ktereho nakupuju nove skilly, ziskat i jinou cestou, nez hrat pribehove mise? Diky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 za creed points sou upgrady veci co si koupis.. zlepsi se health stealth a tak ty dany veci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerf1468627183 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Má tady někdo klub ? Rád bych se přidal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 taky sem se právě ptal, a nikdo se neozval, nakonec sem se přidal do nějakýho českýho kerej měl nejvíc aktivit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerf1468627183 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Nevím proč mi nejde do něj vstoupit když už mám pozvánku . :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Nemel by nekdo zajem o mikinu? http://www.shermancarter.com/collections/hoodies/products/stylish-men-s-fleece-side-zipper-hooded-sweatshirt Prisla mi, ale velikost nesedi. Kdyztak SZ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Zdravim chlapi potrebuju poradit stahl a nainstaloval jsem to dlc Dead Kings a nemuzu ho ve hre nikde najit. Uz to nekdo zkousel hrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerf1468627183 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Půjdeš do Cafe Theate (nevím jak se to píše :D ) a tam na zahradě u té fontány máš kočár tak do něj nastoupíš. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Půjdeš do Cafe Theate (nevím jak se to píše :D ) a tam na zahradě u té fontány máš kočár tak do něj nastoupíš. ;) Diky, nevim proc to maji tak slozite udelane, hledat to kdo vi kde to same bylo i u chemicke revoluce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Na severu mapy si najdi pismeno P, rychle cestuj a rovnou zacina dead kings (btw dohrano za chvili :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerf1468627183 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 No já jsem to hrál včera cca 5 hodin . To mi nepřijde moc málo když je to jen DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 5hodin zni dost fajne, doufam ze dalsi dlc budou podobny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Půjdeš do Cafe Theate (nevím jak se to píše :D ) a tam na zahradě u té fontány máš kočár tak do něj nastoupíš. ;) Asi budu za blbce ale nejde to, jsem u te kasny jdu k tomu kocaru a nic se nedeje... A je divne kdyz ve Storu najedu na polozku Dead Kings a dam start hodi mi to nejakou chybovou hlasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 nejde ti stahnout death kings ? ani kdyz to das z pc, koupis na online webovym storu a das download list a download to ps4 ? melo by se ti to samo pridat do download listu v psku a zacit tahat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerf1468627183 Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Kdo to už dohrál ? Jde někomu ta lampa co dostanete na konci ? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 nejde ti stahnout death kings ? ani kdyz to das z pc, koupis na online webovym storu a das download list a download to ps4 ? melo by se ti to samo pridat do download listu v psku a zacit tahat :) Tahal jsem dlc vcera melo 8gb a download listu mam uvedeno ze je i nainstalovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 zatim este stahuju tak nemam vyzkouseno :( jak si psal s tim startem ze storu tak sem myslel ze se ti to ani nestahlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Tak až teď jsem si pořídil Unity z druhé ruky a jsem absolutně spokojen (a to jsem hrál všechny ACčka). Strašně zábavný jsou v hlavní dějové lice vraždy hlavních postav, příjde mi o hodně variabylní...a co se týče propadu snímků tak jsem absolutně nic zatím nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Ta lampa ti ani nepůjde,Arno jádro odstranil a poslal Al Mualimovy do Egypta :D což je pro mě docela velká záhada . . . Celkově je to takovej hodně velkej spoiler,ať už tohle nbo Leon ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerf1468627183 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Jo už mi funguje , myslel jsem pouze rozsvítit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Proč nemůžu otevírat modré truhly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.