aaischa Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 musis hrat v mobilu companion app ... tako a kravinka obcas to tam naklikam treba v buse nebo tak .. a rsit takovy puzzle (kdyz nemuzes najit ty gliphy je na netu i navod na youtube ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 (upraveno) Chci se optat, kolik je maximalni prijem financi v tom Cafecku? Mam tam nejakych 43 tisic, tak jestli se ta castka jeste muze zvysit. Diky. :-) // A jeste jeden dotaz - je nekde ve hre pocitadlo, ktere by mi ukazalo, kolik casu jsem v ni stravil? Upraveno Leden 21, 2015 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Chci se optat, kolik je maximalni prijem financi v tom Cafecku? Mam tam nejakych 43 tisic, tak jestli se ta castka jeste muze zvysit. Diky. :-) 43k je maximum .) ale myslim, že i to je dostatečný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 43 je max :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 No tak ty modrý truhly frt nejdou otevírat to musim naklikat v ty app ty mise na 5 hod ? A modrý truhly pak zbelaji ve hře ? No jak to je frt své assasiny vysílán na mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 az udelas dycky ukoly dva v jednom fialovim tufkliku odemkne to truhlu kerou bud do 24 hodin musi sebrat arnem ve hre, nebon se ti sebere sama po 24hod tim nomad assassinem... presne posrad posilas na mise.. a kdyz odemkne truhlu tak ti na mobilu ukaze ze si odemknul nomad reward D: je to na sto let :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 Díky moc tak tj pohoda ze se když tak otevře sama. Jinak mas pravdu je to na dlouho a po pravdě me to pěkně s... Todle propojeni app a her na ps4. Bohužel ubi takhle přemýšlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 kdyby ta apka byla treba nejaka skakacka tak by to bylo fajne.. ale tohle je zrout casu .. porad samej loading :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 mam takovej menší problem, jak vylezu z toho dlc death kings zpět do paříže ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Chtěl bych se zeptat, hromada lidí říká, že Unity nestojí za ty peníze, jiní, že po patchi 4 je vše ok... jak to je ? uvažuji o koupi, jsem velký fanda, ale některé reakce na hru mne děsí... koupili byste si ac unity znovu ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 stopro koupil.. pribeh dobrej, po patchi i vykon dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Taky jsem dlouho váhal a to jsem hrál všechny díly...hraju to až teď po 4 patchi a opravdu nelituju, je to mnohem lepší než stereotypní předchozí díly. Já jako fanda doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 No, me osobne pribeh dost zklamal, cekal jsem, ze se do VFR zapojim podobne jako do Americke valky za nezavislosti ve tretim dile, ne ze jen budu figurkou na pozadi, bohuzel jsem se nedockal. Ale hra je to zabavna, se spoustou obsahu, nepotyka se s zadnymi velkymi technickymi chybami jako na zacatku, takze ANO, koupi bych doporucil. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Nikdo nic ? Aaa jak vylezu z death kings ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Na mape je peco dojdes tam a sednes do kicaru ;) aspon tak sem to tam videl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Prosím vás ja by som chcel vedieť či sa skilly dostávajú iba za príbehové misie? A ešte otázka keď chcem otvoriť všetky truhly ide to aj bez tej mobilnej aplikácie alebo nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Na mape je peco dojdes tam a sednes do kicaru ;) aspon tak sem to tam videl ;) Jn do death kings jsem se v tak dostal. Ale zpět nikde tam kočár nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Prosím vás ja by som chcel vedieť či sa skilly dostávajú iba za príbehové misie? A ešte otázka keď chcem otvoriť všetky truhly ide to aj bez tej mobilnej aplikácie alebo nie. Skill pointy dostávás i za co-op. A bohužel app potřeba je to strasny....strašně me to štve ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Cihnu na to za chvili sem ted ve franciade a pecko na mape mam :) dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Cihnu na to za chvili sem ted ve franciade a pecko na mape mam :) dam vedet Jaký mas psn ? Jsem z toho uz zoufalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Prosím vás ja by som chcel vedieť či sa skilly dostávajú iba za príbehové misie? A ešte otázka keď chcem otvoriť všetky truhly ide to aj bez tej mobilnej aplikácie alebo nie. Skilly máš za coop mise a další skilly jsou právě ukryté na určitých místech v Coop . Bílé a červené truhly otevřeš bez apky,jsou to ty co potřebuješ na trophy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Spleskin: PSN:Safeerah tu máš screen ted sem to vyfotil nahore jak je mapa nemas L1 R1 preklikano na neco jinyho jak na all, je tam pcko a prijdes a odcestujes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Bohužel tam p nemám a mise tu jsou na me těžké takže mazu a instaluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 (upraveno) mise tezky sou, doporučuju nejdriv udelat zakladni kampan, nakoupit a vyupgradovat vyzbroj co ma maximalnĂŻ health, nakoupit skilly na lepsi health a pak to pujde, este je dobry mit hadry co pridavaj max pocet smokebomb.. dycky kdyz je vic lidi , hodim bombu zmasakruju dalsi bomba a behem 2-3 bomb zrasim vsecky :D a v tom podzemi vykostiti leadera (ma hvezdu nad hlavou v eagle vision) pak vsichni jeho posluhovaci utecou a nechtej te kostit :) :)) Upraveno Leden 25, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerf1468627183 Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Přijde mi to hrozně lehké nevím co ti na tom přijde tak hard , kdyby mi AC nepřirostl k srdci tak už od Brotherhooda AC ani nezapnu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.