Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassins Creed Unity

Pihnik19

Recommended Posts

• Odpovědi 444
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Chci se optat, kolik je maximalni prijem financi v tom Cafecku? Mam tam nejakych 43 tisic, tak jestli se ta castka jeste muze zvysit. Diky. :-)

// A jeste jeden dotaz - je nekde ve hre pocitadlo, ktere by mi ukazalo, kolik casu jsem v ni stravil?

Upraveno uživatelem Marr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

az udelas dycky ukoly dva v jednom fialovim tufkliku odemkne to truhlu kerou bud do 24 hodin musi sebrat arnem ve hre, nebon se ti sebere sama po 24hod tim nomad assassinem... presne posrad posilas na mise.. a kdyz odemkne truhlu tak ti na mobilu ukaze ze si odemknul nomad reward D: je to na sto let :D

Odkaz ke komentáři

No, me osobne pribeh dost zklamal, cekal jsem, ze se do VFR zapojim podobne jako do Americke valky za nezavislosti ve tretim dile, ne ze jen budu figurkou na pozadi, bohuzel jsem se nedockal. Ale hra je to zabavna, se spoustou obsahu, nepotyka se s zadnymi velkymi technickymi chybami jako na zacatku, takze ANO, koupi bych doporucil. :)

Odkaz ke komentáři

Prosím vás ja by som chcel vedieť či sa skilly dostávajú iba za príbehové misie? A ešte otázka keď chcem otvoriť všetky truhly ide to aj bez tej mobilnej aplikácie alebo nie.

Skill pointy dostávás i za co-op. A bohužel app potřeba je to strasny....strašně me to štve !

Odkaz ke komentáři

Prosím vás ja by som chcel vedieť či sa skilly dostávajú iba za príbehové misie? A ešte otázka keď chcem otvoriť všetky truhly ide to aj bez tej mobilnej aplikácie alebo nie.

Skilly máš za coop mise a další skilly jsou právě ukryté na určitých místech v Coop . Bílé a červené truhly otevřeš bez apky,jsou to ty co potřebuješ na trophy .

Odkaz ke komentáři

mise tezky sou, doporučuju nejdriv udelat zakladni kampan, nakoupit a vyupgradovat vyzbroj co ma maximalnĂŻ health, nakoupit skilly na lepsi health a pak to pujde, este je dobry mit hadry co pridavaj max pocet smokebomb.. dycky kdyz je vic lidi , hodim bombu zmasakruju dalsi bomba a behem 2-3 bomb zrasim vsecky :D a v tom podzemi vykostiti leadera (ma hvezdu nad hlavou v eagle vision) pak vsichni jeho posluhovaci utecou a nechtej te kostit :) :))

Upraveno uživatelem aaischa
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu