Dejf1468623349 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Tak strasne to nevypada a nejakym brzkym patchem to snad vyresi. Jdu to toho :-). Ale mit mensi fps nez X1, no fuj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Myslím, a je to i logické z diskuzí, že za vyšším FPS XONE může vyšší výpočetní výkon procesoru. AI = velký nárok na CPU a tahle hra evidentně těží víc z výkonu CPU než GPU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 No neřekl bych zrovna,že ten rozdíl 150Mhz by mohl mít takový vliv. Podle mně je to jen v odladěnosti, se kterou si zřejmě v Ubisoftu moc nepohráli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Mhz takovou roli hrát nemusí..konzole od MS může počátat věci jinak než ta od Sony...nicméně to nemění na faktu nic. Jsou to jen doměnky a nikdo pořádně neví proč tomu tak je..ale logicky se tohle nabízí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Tak kamos uz paril vcera a je s toho hodne natcen.Nuti me do toho at to taky poridim.Nejdrive jsem zrusil predobjednavku, ale ted o tom zas uvazuji.....Lidi dost, grafika taky dobra. JJ, playcentrum.cz uz maji skladem. Jsou tam rychlici :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 No oni už to mají skladem možná všude, jen to vypustí až zítra...já si počkám a opravdu koupím bazaru za podstatně nižší cenu, AC jsem hrál všechny, a tak si ani tuhle nenechám ujít. Mě to jistí příští týden GTA V:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 jj, GTA5 to jisti urcite. Taky se na to tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 To me nebere, jak tu nekdo zminil, tak historicky hry jsou fajn. Snad bude stat i soundtack za to. V AC3 byl byl vybornej v urcitych dejovych momentech hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Tak já už mám možnost to testovat..jsem hodně velký fanoušek..ale tenhle díl.je nejhorší a i ovládání děs :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 nestraste tolik zitra mi to prijde a misto toho abych se tesil jsem cim dal vic nastvanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Určitě spousty věcí opraví patche, ale i tak je to ostuda...zlatá jednička a dvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 no podle tohoto videa kde je xbox verze ktera jede pry lepe to vypada strasne a pokud to tak bude s ubi koncim na tuty a to jsem velmi mirnej ale podelat svuj top produkt takovym zpusobem, mel by si sam dat vyhazov a rezignovat na herni firmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 stejně beru, jsem fanda a na ps3 u AC byl takovýhle propad bežný hlavně u trojky a taky se to dalo, ale zamrzí to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 no podle tohoto videa kde je xbox verze ktera jede pry lepe to vypada strasne a pokud to tak bude s ubi koncim na tuty a to jsem velmi mirnej ale podelat svuj top produkt takovym zpusobem, mel by si sam dat vyhazov a rezignovat na herni firmu. PS4 dostala dneska FW 2.02, prý to zvýšilo výkon ACU, ale je to prý teď stejné jako na Xku, ale bugy tím nezmizí, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) no podle tohoto videa kde je xbox verze ktera jede pry lepe to vypada strasne a pokud to tak bude s ubi koncim na tuty a to jsem velmi mirnej ale podelat svuj top produkt takovym zpusobem, mel by si sam dat vyhazov a rezignovat na herni firmu. Tohle je spíš na PC než na konzoli ..Ale asi beru zpět..mrkněte na tohle http://www.eurogamer.cz/articles/2014-11-12-akcie-ubisoftu-klesly-o-9-procent-po-assassins-creed-unity Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Tak jsem nakonec podlehnul tlaku a předobjednávku zrušil. Přecijen 1900 je pro mě dost a i když si pořád myslím, že ta hra sama o sobě špatná nebude a jsem si celkem jistý, že bych se bavil, i přesto to Ubisoft hodně pokazil. Ta hra se měla ještě pořád ladit, testovat, optimalizovat, odstraňovat bugy a až potom mohla spatřit světlo světa. Ne v téhle nehotové podobě. Navíc volného času taky moc nemám a předobjednáno mám i Dragon Age Inquisition, což sežere hodně času. No a až projedu DAI, půjde Unity sehnat mnohem levněji a bude už více patchů atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) je to tak ale mě už to pošta veze takže to rušit nebudu. poperem se s tím. http://www.eurogamer.cz/articles/2014-11-12-kompilace-chyb-assassins-creed-unity Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem donnybsc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Tak už ho někdo máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenebrae Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Ja zrusil objednavku a vzal Rogue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Já tedy čekám na Guilotine edici ale s tím co jsem četl si to na pc stejně nezahraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Tak jak, uz to nekdo zkousel? Akorat mi prisla sms, ze hra je pripravena k vyzvednuti. Mam si pro dnes jit nebo ne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 tak ja ji mam doma uz, jeste sem ji ale nerozbalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Jak uz jsem psal.Kamos to uz paril 11.11. byl s toho natcen. Tak uvidite... Taky porad premyslim jestli koupit a nebo chvilku pockat az se budou prodavat levneji. Stejne bude 18.11 GTA5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Dejf: To snad záleží jestli chceš hrát respektive se o to pokusit nebo nechceš ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Tak samozrejme, jen sem se ptal na vicero dojmu. Ale jdu toho, BF4 me nebavi a nic jineho ted nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.