lupama Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Určité mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Dá se to vůbec dohrát celé do konce?Nebo je to těžké jako shadow of mordor?Protože tam to bylo o náhodě díky absenci "save.Kdyby se tam dalo ukládat tak v pohodě,ale jinak se to nedá snad ani dohrát.Doufám,že tady save je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Ne, není tu save, musíš všech 12 sekvencí udělat najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 :-d :-d :-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 [emoji1][emoji1][emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Challenge accepted!:-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 sou tu jen checkpointy, savuje se to samo v určitejch okamžikách a vůči starejm assassinum kde se to sejvovalo po kazdy drobnosti tak tady to celkem trvá mezi jednotlivejma savama :D ale fakt divná otázka jinako :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Proč by se to nedalo dohrát ? Shadow of Mordor nemám ale dost pochybuju o tom že tam není save :D spíš nějaký horší checkpointy myslíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Shadow of Mordor má časté savý, při sebrani relicu při dodělání mise někdy i uprostřed ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 (upraveno) Právě Shadow při větších misích nemá žádné,takže likvidace 4 bosu se u jednoho zvrhla k skákání sem a tam jak okolo běhá ten dav a není to možné uložit,dělal jsem to celou neděli a není možný uložit,takže ten dav vždycky běhá všude za tebou(booty) a nedaří se splnit požadavek.Tak jsem skončil ve 30% Je to checkpointy to má,ale lepší by byl právě save na každém rohu aby si sám hráč vybral a uložil si to kdy chce a ne aby ta věc to nařizovala. Tak doufám,že to nebude tady stejné,že mise dlouhá a těžká i na easy a opakovat 100x.Hraju abych si zahrál ne abych závodil a namáhal se.:)Kdybych se chtěl namáhat tak jdu zvedat džbán vína,ale protože jsem abstinent tak hraji. Upraveno Prosinec 2, 2014 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 no je u assasinací to budeš semtam opakovat , ale to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Unity se da dohrát dost jednoduše ,já sem se prosekal kde se dalo :D Uvidíme jak to bude vypadat ,až budu huntit 100% synchro :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Ahoj,chci se zeptat jak je to s tim frameratem? Uz to poladili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Je to lepší a v některejch distriktech už to vypadá značně líp ale nic stabilního nečekej asi nikdy. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Ok dik...ja prave vymenil jednu svoji hru za AC Unity tak snad to nebude tak hrozny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 ale kdežpak hrát se to dá v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 PS4 dorovnal xone co se fps týká? Už pomalu zvažuji, že si to zahraji potom co jsem svojí kopii na PC prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Už je zase oznámeny nový AC Victory :-D :-D už je i pár screenů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Ty propady tam stale jsou, ale kazdy to vnima jinak a treba vam to vadit nebude. Po tretim patchi mi ale prijde, ze je horsi i grafika, takze misto odladeni stahli graficke detaily pro vetsi fps, ale je to jen muj dojem. Jen jeste zminim, ze nejvic je to videt na vlasech pri animacich, takhle blbe to nevypadalo ani ve hrach pred deseti lety :D. Jak jste spokojeni s UI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Ty vole měsíc z5 vyjde jeden creed a teď je hned oznámenej další... UBISOFT už zřejmě neví coby.. Tuhle hru jsem měl rád, ale od 3jky to šlo dost do kopru.. Musím říct že unity mě vůbec nebavilo a těšíl jsem se až ho dohraju.... Doufám že se ale kucí pochlapí a po tom failu s UNITY si dají záležet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Není oznámený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 jenom to trosku uniklo :D ac victory a este ten cinskej.. jinak zlaty ac 4 a i rogue se mi libi dost unity je jak nova hra.. hraju a dohraju ale misto super zazitku uz je to spis takovej prumer :( snazej se podojit znacku co to da.. celkove grafika ps4 je pro me celkem zklamani.. cekal sem od toho mnohem vic.. kdyby to aspon jelo v 1080.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Ubisoft je banda línejch hovniválů, mohli to udělat klidně na 1080/60fps, kdyby se jim chtělo. Namísto toho vydali 900/30 alpha verzi hry...a beztak to X1 brzdí, je to prostě slabší konzole a ubisoft to naznačil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Ty propady tam stale jsou, ale kazdy to vnima jinak a treba vam to vadit nebude. Po tretim patchi mi ale prijde, ze je horsi i grafika, takze misto odladeni stahli graficke detaily pro vetsi fps, ale je to jen muj dojem. Jen jeste zminim, ze nejvic je to videt na vlasech pri animacich, takhle blbe to nevypadalo ani ve hrach pred deseti lety :D.Jak jste spokojeni s UI? To.máš pravdu, někde jsem to četl ,ze grafika je horší :-D a fps se zlepšilo o prd... Štve mě to... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 jo sice není oznámený, ale podle novinářů ta hra je prej připravená na představení.. Takže snad když dělali unity tak i to victory... No prostě to jde pomalu do loje pokud s tím něco neudělají.. Raději si počkám na hru 3 roky a aby vypadala pořádně než toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.