mazafka Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Ahojte tato hra vysla 4.11. Na pc a ted i na ps+ Hru jsem hral jiz jak byla ve Flash verzi tj The Binding of Isaac a stravil jsem u toho spoustu casu :) tak jsem rad ze ted je free i na plusku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Je to parádní, když se do toho člověk trochu dostane a zjistí, že to je kupodivu i dost komplexní :-) Akorát občas nasere, jak se člověk dokodrcá do dělohy a tam ho něco hned sejme a hurá od začátku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazafka Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Jj pak ti ro prijde jako prochazka ruzovym sadem kdyz se dostanes do katedraly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.