betule.h Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Zdravím! Poprosila bych o radu s problémem, jestli se tady najde někdo ochotný :) V průběhu hry se mi jednou objevila chyba, celá hra se přímo při nahrávání přechodu z jedné lokace do druhé zasekla - lokace se nahrála cca do 90% a pak se mi v horní části obrazovky objevil tlustý červený pruh a konec, kompletně zaseknuto. Xbox jsem vypla-zapla, jdu do stejné lokace a opět při nahrávání ta samá chyba, pořád dokola... To jsem vyřešila tím, že jsem šla plnit jinou misi a lokaci se vyhnula s tím, že to třeba po splnění jiných misí půjde (byla jsem v chapter 4 a předtím se chyba v dané lokaci nevyskytovala). No a splnila jsem chapter 5, přičemž po východu z věže naskočila ta samá chyba a navíc se mi uložila jako checkpoint, takže teď kdykoli chci naloadovat hru objeví se mi červený pruh a je to dead... Takže jestli mi může někdo poradit - hra je pálená, vyřeším problém koupením originálu (zrovna do týhle hry bych ty prachy i vrazila:))...? jak se můžu dostat k jiným savům - jelikož to bych checkpoint tak je to hlavní save a předchozí manuálně uložené pozice mi to nenabízí... Doufám, že jsem neztratila 5 kapitol života :D Díky za všechny názory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 nevim proc vytvaris novej topic http://console-forum.net/tema/165665-thief Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
betule.h Odesláno Listopad 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Tak pardón no. Hledala jsem tady: http://console-forum.net/tema/90558-seznam-her-v-xbox360-sekci a hra v seznamu není, po zadání "thief" ve vyhledávání mi vyjelo spoustu odkazů prodám/koupím, ale nic použitelného :) snaha byla... Nějaké rady kromě kritiky? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.